Releasedatum Stranger of Paradise Final Fantasy Origin onthuld

Releasedatum Stranger of Paradise Final Fantasy Origin onthuld

Trial Version 2 Stranger of Paradise Final Fantasy Origin vandaag verkrijgbaar op PS5!STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN combineert uitdagende en strategische vechtactie met de wereld en andere elementen van de FINAL FANTASY-serie voor een unieke actie-RPG-ervaring. Stap met Jack en zijn bondgenoten door de poorten van de Chaos Shrine en betreed een duistere fantasy-wereld waarin het gezelschap spectaculaire gevechten moet leveren om te ontdekken of ze werkelijk de Warriors of Light uit de voorspellingen zijn.

Het bedrijf kondigde ook de release aan van STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION 2 voor PS5 en Xbox Series X|S - een uitbreiding van de eerste trial-versie van de game, die in juni werd gelanceerd. De Trial Version 2 introduceert een nieuwe omgeving van de game, de Refrin Wetlands, samen met een nieuwe bondgenoot, nieuwe vechtstijlen, diverse nieuwe jobs en nieuwe vijanden. Voor het eerst kunnen spelers ook de multiplayerstand proberen.

De STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSIE 2 is beschikbaar van nu tot en met 11 oktober 2021 16:59 uur. Spelers die STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION 2 downloaden en spelen, worden uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête om het ontwikkelteam feedback te geven over hun spelervaring en aldus een bijdrage te leveren aan de vorm waarin de game uiteindelijk verschijnt. De enquête is geopend van nu tot en met 18 oktober 2021 16:59 uur en is toegankelijk via het menuscherm van TRIAL VERSION 2.

STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN  komt beschikbaar als fysieke en digitale Standard Edition voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One. Via de Epic Games Store komt een digital-only Standard Edition beschikbaar voor pc. Voor alle platformen komt ook een Digital Deluxe Edition beschikbaar. De Digital Deluxe Edition van STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN bevat een digitaal artbook, digitale mini-soundtrack en een DLC Season Pass, die toegang biedt tot de volgende extra missies: ‘Trials of the Dragon King, ‘Wanderer of the Rift’ en ‘DIFFERENT FUTURE’. Spelers die de fysieke of digitale Standard Edition voor PS5™ of PS4™ kopen, kunnen bij de lancering een Digital Deluxe Edition-upgrade aanschaffen om ook bovengenoemde Digital Deluxe Edition-bonussen te krijgen.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin
Release
vr 17 jun, 2022
Genre
JRPG
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Square Enix

Steun playstationclan.be