Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Na de film Mortal Kombat werden we ook verblijd met de animatiefilm 'Battle of the Realms'. Was het fatality of friendship? Dat lees je hier!

 

Een jong gezin wordt aangevallen door een groep Tarkatans. Uiteraard kan dit koppel weinig weerstand bieden en leggen zij het loodje. Gelukkig verschijnt Lord Raiden ten tonele om de baby Liu Kang te redden en zich over hem te ontfermen.
Jaren later willen de troepen van Outworld Earthrealm invaderen onder leiding van Shao Kang, en dat lukt de mensheid vrij goed, onder leiding van helden zoals Jax, Sonya, Johnny Cage enzovoort. Shao Kang heeft een voorstel: de laatste Mortal Kombat. Dit allerlaatste en enige tornooi zal het lot van de mensheid beslissen. Raiden geeft zijn goedkeuring, want die weet ook dat de legers van Outworld Legio zijn.
Ondertussen ontsnapt Hanzo Hasashi, ook wel bekend als Scorpion, uit de Netherrealm, en wordt opgejaagd door Kuai Liang, de broer van de originele Sub-Zero, Bi-Han, die gedood werd door Scorpion. Niet alleen de ijzige broer maakt jacht op Scorpion maar de ook de rest van de Lin Kuei, waaronder een mechanische versie van Sektor, Smoke en Cyrax.
Scorpion is ook uit de hel ontsnapt door toedoen van 'Mad God' Shinnok, die erop uit is de restanten van The One Being opnieuw samen te brengen, dit wezen is in staat om alle realiteiten op te nemen en te vernietigen.Zoals je al kan lezen zijn er verschillende verhaallijnen die tijdens het plot samenkomen. We mogen gerust zeggen dat dit Mortal Kombat-verhaal één van de sterkere is die beschikbaar zijn. Ik durf zelfs te zeggen dat dit plot beter is dan de recente actiefilm die dit jaar is uitgekomen en meer om het lijf heeft dan die serie van pakweg een twintig jaar geleden. Deze animatiefilm is een aanrader voor alle Mortal Kombat-fans.


Steun playstationclan.be