Warner Bros., TT Games en The LEGO Group vieren de zomer met de lancering van LEGO Ninjago: Nindroids

Warner Bros., TT Games en The LEGO Group vieren de zomer met de lancering van LEGO Ninjago: Nindroids

Stel je Spinjitzu vaardigheden op de proef. Help de Ninja’s om New Ninjago City te redden van de boosaardige Digital OverlordDe helden van LEGO Ninjago zijn klaar voor de strijd! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen aan dat de action-adventure videogame LEGO Ninjago: Nindroids morgen beschikbaar is voor PlayStation Vita.

Citaat

We zijn verheugd LEGO Ninjago: Nindroids toe te voegen aan onze populaire LEGO Ninjago franchise. Hellbent Games heeft dé actiegame waar Ninjago fans op zitten te wachten gemaakt met alle personages, humor en spanning die de franchise tot een succes maken.


aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games

De videogame is gebaseerd op de eerste vijf afleveringen van de TV animatieserie: NINJAGO: Masters of Spinjitzu. Spelers worden meegenomen naar New Ninjago City waar de Ninja’s geconfronteerd worden met een dreiging van de kwade Digital Overlord en zijn robotleger van Nindroids. Spelers strijden als hun favoriete Ninja – Jay, Zane, Cole, Kai of Lloyd – wanneer ze deelnemen aan missies in meer dan 30 spannende levels om de stad te redden. Hierbij maken ze gebruik van coole voertuigen, speciale wapens en de nieuwe Technoblades.

Spelers zullen hun favoriete LEGO bouwset herkennen wanneer ze samen met Samurai X vijanden neerschieten vanuit Zane's Ninjacopter, raketten afvuren in de Kai Fighter, Jay’s Thunder Raider besturen, de straten van Cole’s Earth Mech vernietigen en door het bos op Lloyd's Golden Cycle scheuren. Naast de intense gevechten kunnen spelers de New Ninjago City Hub bezoeken, waar Grand Sensei Dareth's Mojo Dojo, Doomsday Comix en Mr. Noodle's Noodle Bar gevestigd zijn.

LEGO Ninjago: Nindroids is ontwikkeld door Hellbent Games in samenwerking met TT Games. De videogame is vanaf morgen beschikbaar voor PSVita voor € 39,99

Lego Ninjago: Nindroids

Lego Ninjago: Nindroids
Release
vr 01 aug, 2014
Genre
Actie
Platform
vita
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
TT Games

Steun playstationclan.be