Gameplay trailer vrijgegeven voor Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Gameplay trailer vrijgegeven voor Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Sherlock Holmes is een man van vele vermommingen, en in deze eerste gameplay video voor Crimes and Punishments laat hij al enkele staaltjes van z'n kunnen zien!Dit is de eerste keer dat spelers een uitgebreide blik kunnen werpen op de game. Van het zoeken van een passende vermomming om informatie los te krijgen tot krachtoefeningen, deze 23 minuten lange video - met developer voice-over - geeft het meest complete overzicht op Crimes & Punishments tot nu toe.

De video toont de chronologische stappen doorheen een bepaalde zaak. De trailer toont echter een klein deeltje van de eerste van de in totaal zes zaken die je in het spel zult moeten oplossen. De video is spoilervrij, en de ultieme conclusie is niet noodzakelijk de juiste. Alles hangt namelijk af van welke bewijzen de speler verzamelt, en hoe alle stukjes uiteindelijk in elkaar vallen.

Geniet van de gameplay in Crimes & Punishments die je, in combinatie met de voice acting en rijke sfeersetting, zal toelaten om echt in de huid te kruipen van de beroemde detective. Deze beknopte case zal spelers tonen hoe ze hun unieke reis als Sherlock Holmes kunnen voorbereiden.
 
Over Crimes & Punishments
Crimes & Punishments is het hoogtepunt uit de Sherlock Holmes reeks. De beslissing van Frogwares Studios om over te stappen naar de Epic Unreal Engine 3 laat toe om mooiere, uitgebreidere en meer gedetailleerde omgevingen en personages te ontwikkelen.

De verandering van game engine heeft echter niet enkel de graphics verbeterd, zo zijn er ook nieuwe onderzoekstechnieken ontwikkeld. Het openen van de zes zaken, het arresteren van de schuldigen en de morele dilemma's waarmee de spelers geconfronteerd worden, alles draagt bij tot het ultieme gevoel waarbij je je echt Sherlock Holmes waant. Spelers zullen gebruik kunnen maken van de beroemde speurderskwaliteiten van de detective, zoals z'n mogelijkheid om details te raden over iemands leven, enkel en alleen door observatie. Ook het reconstrueren van een eerdere gebeurtenis aan de hand van aanwijzingen op plaats delict is hier een voorbeeld van.

De release op PS3 en PS4 is voorzien voor eind september, heb jij interesse?

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Release
di 30 sep, 2014
Genre
Puzzel
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Focus Home Interactive
Ontwikkelaar
Frogwares

Steun playstationclan.be