Middle-earth: Shadow of Mordor wordt eerder gereleased

Middle-earth: Shadow of Mordor wordt eerder gereleased

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt aan dat de langverwachte actiegame Middle-earth: Shadow of Mordor vanaf 3 oktober verkrijgbaar is voor Playstation 4 en Playstation 3.

 

Vanwege het enthousiasme van de fans over de laatste kroniek in Midden-aarde brengt WBIE de actiegame eerder uit dan gepland. Spelers zullen de diepte van het Nemesis Systeem ervaren, waarbij elke vijand uniek is en zich onderscheidt op basis van uiterlijk, persoonlijkheid, sterktes en zwaktes. Deze vijanden worden gevormd door hun ontmoetingen met de spelers om zodoende persoonlijke aartsvijanden te creëren die elke gameplay sessie uniek zijn.

Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power' en confronteren zij de ultieme vijand. Middle-earth: Shadow of Mordor verschijnt voor Playstation 4 enPlaystation 3, Xbox 360 en PC.

Middle Earth: Shadow of Mordor

Middle Earth: Shadow of Mordor
Release
vr 03 okt, 2014
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps3 ps4
Uitgever
Warner Bros. Interactive Entertainment
Ontwikkelaar
Monolith Productions

Middle Earth: Shadow of Mordor kopen?