Outriders is nu verkrijgbaar

Outriders is nu verkrijgbaar

SQUARE ENIX maakt met plezier bekend dat OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter nu beschikbaar is!OUTRIDERS is een brute RPG-shooter die speelt in een originele, duistere sci-fi-wereld. Terwijl het laatste restje van de mensheid langzaam doodbloedt in de loopgraven van de ruige, meedogenloze wereld van Enoch, ontwaak jij als een van de laatste Outriders en een Altered, die beschikt over ongelooflijke krachten. Begin een epische reis over een vijandige planeet waarop al het hypergeëvolueerde leven uit is op jouw dood. Kies uit vier verschillende klassen en gebruik diepgaande en flexibele aanpassingsopties om je personage af te stemmen op je eigen speelstijl. Verzamel even geweldige als gestoorde guns en gear, en maak gebruik van vernietigende superkrachten. Blijf agressief, dood om te genezen, en breng het gevecht naar je vijanden in de single player of met maximaal drie andere spelers in de co-op. Volg de epische verhalende campaign om steeds dieper in de onbekende omgevingen door te dringen.
 
Citaat van: Bartek Kmita, creative director bij People Can Fly

Het is heel spannend om spelers eindelijk te laten ontdekken waar we de afgelopen vijf jaar aan hebben gewerkt. Met OUTRIDERS hebben we de game gemaakt die we zelf altijd al wilden spelen. Het is een geweldige reis geweest om hier te komen, maar hopelijk is dit nog maar het begin van iets veel groters. We kunnen niet wachten om jullie op Henoch te ontmoeten!


Citaat van: Jon Brooke, co-studiohoofd bij Square Enix External Studios

Ons External Studios-team werkt al meer dan vijf jaar nauw samen met het getalenteerde team van People Can Fly, aan alle facetten van de game- en franchise-ontwikkeling. Met onze gedeelde visie van een episch duister sci-fi-avontuur dat zowel een diepe RPG als een intense top-shooter-ervaring is, doorbreken we genreconventies en leveren we vanaf dag één een complete ervaring met alles erop en eraan. Dit is een mijlpaal voor beide teams en ik ben enorm trots op het werk dat door iedereen is verzet. Tegelijkertijd is dit slechts onze eerste stap voorwaarts in dit universum, want we hebben nog heel wat verhalen te vertellen...


Outriders

Outriders
Release
zo 14 jun, 2020
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
People Can Fly

Steun playstationclan.be