Sacred 3 'Fighter' Trailer

Sacred 3 'Fighter' Trailer

Sacred 3 'Fighter' Trailer: Competition Amongst Cooperation

Deep Silver onthult vandaag een nieuwe trailer voor Sacred 3, die de co-op en humor toont waar de Sacred franchise bekend om staat. Terugkerende fans en nieuwe spelers zullen ervan genieten om de hordes van de kwaadaardige Emperor Zane te bestrijden, terwijl zij hun metgezellen aftroeven om de ultieme held van Ancaria te worden.


 
Een sterk team is onmisbaar om de talloze vijanden uit het kwaadaardige rijk te verslaan. Je zult je eigen unieke speelstijl moeten aanvullen met geschikte combat arts en weapons spirits. Er zijn echter vijanden die niet makkelijk te doden zijn. Combineer je krachten met die van andere helden om krachtige en verwoestende co-op combat arts af te vuren. Wanneer na een gevecht de rook is opgetrokken, onthult het scorebord welke held als de onbetwiste nummer één boven de rest uitsteekt. Dit zorgt voor een fijne balans tussen vriendschappelijke samenwerking en moordende competitie.

Over Sacred 3
Sacred 3 wordt gekenmerkt door klassieke arcade “hack-‘n’-slash” actie en een drop in, drop out online (4 spelers) en offline (2 spelers) coöperatief multiplayer systeem. De game bevat een aantal bekende karakters zoals de Seraphim, Ancarian, Khukuri, en de Safiri, en introduceert ook een nieuw karakter: de Malakhim. Elke karakter klasse heeft zijn eigen unieke  skills en wapens die kunnen worden verbeterd om de unieke speelstijl van een speler te complementeren. Terwijl zij meester van de krijgskunst worden, vechten spelers hun weg door hordes van het kwaad en moeten zij hun metgezellen overtroeven om de ultieme held van Ancaria te worden. Missie stats en online leaderboards zullen de competitie, zowel local als online, alsmaar opvoeren. Victory of Ours. Glory is Mine.

Sacred 3 is vanaf 1 augustus verkrijgbaar in Europa

Sacred 3

Sacred 3
Release
vr 01 aug, 2014
Genre
Hack-n-Slash
Platform
ps3
Uitgever
Deep Silver
Ontwikkelaar
Keen Games

Sacred 3 kopen?