Milestone brengt MXGP 2020 uit op PlayStation 5

Milestone brengt MXGP 2020 uit op PlayStation 5

Het nieuwste deel in de geliefde serie van het officiŽle FIM Motocross World Championship komt nu naar een nieuw generatie consoles met vele exclusieve vernieuwingen.MXGP  2020 maakt optimaal gebruik van de speciale functies van de innovatieve DualSense Controller, zoals haptische feedback en dynamische triggereffecten, om spelers een levensechte motorcrosservaring te bezorgen. Daarnaast biedt de PlayStation 5 spelers de mogelijkheid om de resolutie te upgraden naar maximaal 4K met een solide 60 FPS, voor meer details en een nog realistischere motorcrosservaring. Tenslotte kunnen competitief ingestelde coureurs genieten van de kans om deel te nemen aan online-races voor maximaal 20 spelers tegelijk.

MXGP20 laat je genieten van de spanning en sensatie van het huidige MXGP-seizoen, met 68 coureurs uit de MXGP- en MX2-klasses en alle 19 circuits van het seizoen. Spelers beginnen als rookie en kunnen hun eigen weg naar de top kiezen om de carriŤre van hun dromen beleven, waarbij ze zelf kiezen of ze zich aansluiten bij een officieel team of hun eigen team vormen.

De Track Editor is terug met nieuwe functies. Dankzij de Heightmaps-functie kunnen spelers nu de configuraties van de echte MX-tracks nabootsen, inclusief alle heuvels en bergen, voor meer realisme en alle uitdagingen die de echte coureurs ook moeten overwinnen. Om de track van hun dromen te bouwen kunnen spelers kiezen uit vier soorten terrein en dit naar eigen voorkeuren aanpassen. Spelers kunnen gemaakte tracks online delen met vrienden en de community.

MXGP 2020 voor PlayStation 5 is verkrijgbaar vanaf 14 januari 2021.

MXGP 2020

MXGP 2020
Release
do 10 dec, 2020
Genre
Race
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be