De Toyota GR Yaris staat in de startblokken!

De Toyota GR Yaris staat in de startblokken!

NACON en Toyota Motor Europe (TME) kondigen dat de Toyota GR Yaris Concept onderweg is naar WRC 9, de officiŽle videogame van het FIA World Rally Championship. Deze gloednieuwe wagen, die is gebaseerd op de GR Yaris-straatversie en volledig is geoptimaliseerd voor de competitie, verschijnt in december, samen met de tweede gratis update voor PlayStation 4.NACON heeft samengewerkt met Toyota GAZOO Racing, de officiŽle sponsor van het eSports WRC-seizoen, om WRC 9-spelers de kans te bieden achter het stuur te kunnen kruipen van de gloednieuwe GR Yaris Rally Concept. Dit nieuwe, ultra-high-performance model is gebaseerd op de bekende GR Yaris en integreert alle cutting-edge technologieŽn die Toyota ontwikkelde voor de WRC, inclusief vierwielaandrijving voor superieure handling op wegen. De wagen is speciaal ontworpen voor wedstrijden en getrouw gereproduceerd in WRC 9, zodat fans kunnen genieten van een authentieke ervaring.
 
De GR Yaris is veel meer dan een gewone wagen, maar de culminatie van Toyota's ervaring in WRC racing. De ontwikkeling van de wagen werd ondersteund door de gecombineerde expertise van Toyota GAZOO Racing en feedback van enkele van de beste WRC-coureurs. Toyota's team achter de Yaris WRC, dat in 2018 de constructeurstitel won, is opnieuw een van de favorieten. En nu kunnen rally-liefhebbers voor het eerst in een videogame achter het stuur kruipen van de GR Yaris Rally Concept!

De update van december: nieuwe content op komst!

WRC 9 gaat het realisme van het kampioenschap nog dichter benaderen met de aanstaande toevoeging van de geheel nieuwe Co-driver-mode, waarmee twee online spelers in dezelfde auto kunnen racen Ė een nieuwe functie waar veel fans in de community naar uitkijken. De bijrijder geeft de rally-pacenotes - inclusief details over de route, bochten en gevaren Ė via de geÔntegreerde voicechat voor een levensechte ervaring. In deze coŲp-mode vormen synchronisatie en communicatie de sleutel tot de overwinning en kunnen spelers echt in de huid kruipen van de beste partnercombinaties die de sport rijk is.
 
Om de hoeveelheid beschikbare content verder uit te breiden, worden 6 nieuwe speciale stages toegevoegd aan Rally Portugal. Met tracks die lopen door bossen, dorpen en uitgestrekte ruimtes met adembenemende landschappen, krijgen spelers van WRC 9 vele uren aan nieuwe uitdagingen voorgeschoteld. Tenslotte komt er ook een nieuwe kleurstelling voor de CitroŽn C3 WRC bij de lijst van WRC 9-teams: Pirelli Tire Team, met Andreas Mikkelsen en Anders Jaeger, die tests hebben uitgevoerd voor deze bandenfabrikant voordat deze terugkeert als de officiŽle WRC-bandenleverancier in 2021.
 

WRC 9

WRC 9
Release
do 03 sep, 2020
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Nacon
Ontwikkelaar
KT Racing

Steun playstationclan.be