EA SPORTS FIFA 21 verwelkomt voetbalicoon David Beckham terug in The World's Game

EA SPORTS FIFA 21 verwelkomt voetbalicoon David Beckham terug in The World's Game

EA SPORTS FIFA heeft vandaag een meerjarige ambassadeursovereenkomst bevestigd met voetbalicoon David Beckham - een speler die de sport heeft overstegen en een van de weinige spelers die landstitels heeft gewonnen in vier verschillende landen (Premier League, LaLiga, MLS en Ligue 1), naast andere geweldige prestaties in zijn carričre, zowel op als buiten het veld.

Om zijn terugkeer in de game te vieren zal iedereen die FIFA 21 speelt voor 15 januari 2021 een uniek, niet-verhandelbaar David Beckham-item in FIFA Ultimate Team ontvangen en hem vanaf 15 december 2020 als VOLTA 'Groundbreaker' ontvangen. Bovendien wordt Beckham vanaf december aan het spel toegevoegd als een FIFA Ultimate Team icon als erkenning voor zijn prestaties op en buiten het voetbalveld.

De FIFA 21 Standard Edition wordt tijdens de feestdagen ook tijdelijk geüpdatet in Playstationwinkels met een Beckham Edition-cover die alleen digitaal te verkrijgen is. Alle drie de niveaus van de items van David Beckham worden toegevoegd aan FIFA Ultimate Team, die in december 2020 in packs gaan.

"Ik ben ontzettend trots om terug te keren bij EA SPORTS met mijn FIFA 21 Beckham Edition-cover ... Ik vind het geweldig om weer op het veld te staan ​​als een icoon met een aantal van mijn oude teamgenoten!", zei David Beckham.

"Ons doel is om de meest authentieke, interactieve voetbalervaring ter wereld te blijven bieden", aldus Nick Wlodyka, Vice President en GM van EA SPORTS FIFA. "Dat we onze spelers toegang kunnen geven tot een icoon als David Beckham, is een goed voorbeeld van hoe we constant op zoek zijn naar nieuwe manieren om EA SPORTS FIFA nog beter te maken voor de community."

Bovendien ontvangen spelers die FIFA 21 voor PlayStation 4 kopen of al hebben gekocht vóór de lancering van FIFA 22 de PlayStation 5-versie van de game die ze hebben gekocht gratis. Deze zal op 4 december worden uitgebracht.

FIFA 21

FIFA 21
Release
za 24 okt, 2020
Genre
Sport
Platform
ps4
Uitgever
EA Sports
Ontwikkelaar
EA Sports

Steun playstationclan.be