Borderlands 3 Ultimate Edition, Arms Race gameplay, Final Form Cosmetics en meer onthuld tijdens The Borderlands Show

Borderlands 3 Ultimate Edition, Arms Race gameplay, Final Form Cosmetics en meer onthuld tijdens The Borderlands Show

De The Borderlands Show-aflevering van vandaag onthulde twee gloednieuwe Borderlands 3-edities en meer opwindende content voor Season Pass 2!
De nieuwste aflevering van The Borderlands Show zat boordevol opwindend Borderlands 3-nieuws, waaronder de aankondiging van Borderlands 3 Ultimate Edition, de onthulling van vier herziene Vault Hunter-modellen en de eerste blik op gameplay voor de gloednieuwe Arms Race die op 10 november wordt gelanceerd als onderdeel van de Designer's Cut add-on. Deze add-on kan individueel of als onderdeel van Season Pass 2 worden gekocht.

Arms Race, dat als een realityshow gepresenteerd wordt door Borderlands 2 Vault Hunters Axton en Salvador, biedt een roguelike ervaring die fast-paced, uitdagend en consequent wordt geremixed door willekeurige elementen. Je raakt al je uitrusting, passive abilities en Actions Skills tijdelijk kwijt en je komt terecht in een nieuwe zone waar je loot moet verzamelen of dood gaat terwijl je dit doet. De actie speelt zich af in het Stormblind Complex: een uitgestrekte, ontmantelde militaire basis van DAHL op een winters eiland in een voorheen verborgen hoek van Pandora.

Zodra je op het eiland wordt gedropt, race je tegen de klok om de beste mogelijke loot te vinden en deze naar een extractiepunt te brengen voordat je wordt weggevaagd door een oprukkende storm. Als je hoopt de allerbeste Legendary loot te winnen die exclusief in Arms Race dropt, moet je je voorbereiden en het opnemen tegen Heavyweight Harker, de laatste baas van het Stormblind Complex. Je kunt gevallen cop-vrienden weer tot leven wekken op aangewezen respawn-punten, maar als er niemand in de buurt is om je nieuw leven in te blazen, is je Arms Race run voorbij en is alle loot die je niet naar het extractiepunt hebt gebracht voor altijd verdwenen.

Door de focus volledig op wapens en gameplay te leggen maakt Arms Race elke loot drop betekenisvol en opwindend. Het maakt het speelveld ook gelijk, zodat Vault Hunters van alle levels samen kunnen binnenvallen en zich even uitgedaagd en beloond voelen.

De nieuwe game modus Arms Race, evenals een nieuwe set Skill Trees, zal worden toegevoegd aan de Designer's Cut add-on. Designer's Cut vereist een exemplaar van Borderlands 3 om te spelen en kan individueel of als onderdeel van Season Pass 2 worden gekocht. Season Pass 2 bevat twee geheel nieuwe downloadbare content add-ons - Designer's Cut en Director's Cut - en zal te koop zijn vanaf 10 november op PlayStation 4 en PlayStation 5. De Designer's Cut wordt gelanceerd op 10 november, terwijl Director's Cut - met extra missies, end-game content en behind-the-scenes extras - staat gepland voor release in de lente van volgend jaar.

De aflevering van The Borderlands Show van vandaag bevatte ook een andere onthulling: de Multiverse Final Form cosmetics packs. In tegenstelling tot alle eerdere cosmetic add-ons, bieden deze pakketten vier geheel nieuwe character models, n voor iedere Vault Hunter. De Final Forms laten zien hoe iedere character eruit zou kunnen zien in een alternatief universum waar ze nooit een Vault Hunter zijn geworden. Deze nieuwe cosmetics kunnen naar wens worden gemixt en gematcht met andere Bodies en Heads en kunnen ook worden gecombineerd met alle bestaande skins.

Net als Arms Race zullen de Multiverse Final Form cosmetics packs beschikbaar zijn als onderdeel van Season Pass 2, maar je kunt deze packs ook downloaden als je de gloednieuwe Borderlands 3 Ultimate Edition koopt. Ultimate Edition geeft je toegang tot de bekroonde basis-game, meerdere cosmetische bonus packs en zowel de originele Season Pass als Season Pass 2, die samen zes uitzonderlijke content add-ons bieden.

De toffe Final Form-modellen zitten ook in Borderlands 3 Next-Level Edition, een nieuwe versie alleen voor consoles die de basis-game en de Multiverse Final Form cosmetics packs bevat. Als bedankje aan iedereen die de Borderlands 3 Super Deluxe Edition of de originele Season Pass in bezit heeft, kunnen zij de Multiverse Final Form cosmetics packs gratis downloaden zodra deze packs verkrijgbaar zijn.

Borderlands 3

Borderlands 3
Release
vr 27 mrt, 2020
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
2K
Ontwikkelaar
Gearbox Software

Steun playstationclan.be