Guilty Gear -Strive- is vanaf 9 april 2021 verkrijgbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5

Guilty Gear -Strive- is vanaf 9 april 2021 verkrijgbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5

De nieuwste game in de veelgeprezen Guilty Gear-franchise, Guilty Gear -Strive-, zal vanaf 9 april 2021 verkrijgbaar zijn op PlayStation 4 en PlayStation 5.De game is vanaf 6 april 2021 al speelbaar voor spelers die de Deluxe of Ultimate Edition pre-orderen. In deze driedaagse early access-versie kan met 13 van de bij launch 15 beschikbare personages worden gespeeld, terwijl in de Story-modus tot de lancering alleen de proloog beschikbaar is. De Deluxe- en Ultimate-edities zijn alleen digitaal beschikbaar in Europa.

De Deluxe-editie bevat ook Season Pass 1 die 5 personages, 2 stages en een extra kleurenpakket voor de personages toevoegt aan Guilty Gear -Strive-. Daarnaast bevat de Season Pass een speciale Side Story die later in 2021 uitkomt voor de game.

Spelers die de Ultimate Edition van Guilty Gear -Strive- pre-orderen, ontvangen naast early access en de Season Pass ook een digitaal kunstboek, de digitale soundtrack, een personagekleurenpakket (naast het pakket uit de Season Pass) en voor PS4-bezitters een dynamisch thema.

Daarnaast gaat Giovanna het gevecht aan in Guilty Gear -Strive-! De officier van de speciale operatie-eenheid - vergezeld door Rei, haar wolf spirit-metgezel - zal deel uitmaken van de personages die beschikbaar zijn voor de game. Giovanna laat haar wolf spirit toe om haar over te nemen, waardoor ze onmenselijke snelheid krijgt om voordeel te halen uit haar vijanden.

Guilty Gear StriVe

Guilty Gear StriVe
Release
di 02 jun, 2020
Genre
Vechten
Platform
ps4
Uitgever
Arc System Works
Ontwikkelaar
Arc System Works

Steun playstationclan.be