Hele hoop nieuws van Cyberpunk 2077

Hele hoop nieuws van Cyberpunk 2077

De laatste dagen weten we weer wat meer van de open-wereld game Cyberpunk 2077!De Cyberpunk 2077 Porsche 911 Turbo, die voor het eerst werd getoond in de nieuwste aflevering van de online show Night City Wire, zal in de game worden verwerkt als een uniek en volledig bestuurbaar voertuig. De Porsche 911 Turbo is gebaseerd op de modellenreeks die in 1974 voor het eerst werd gelanceerd. Het voertuig is verbonden met één van de hoofdpersonages van de game: rebel-rockerboy Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves.

Het iconische voertuig behoudt zijn klassieke look uit 1977 en is zorgvuldig nagebouwd en aangepast door concept en vehicle artists van CD PROJEKT RED met behulp van schetsen, foto's en fotogrammetrie. Het model is aangepast aan de realiteit van 2077 door de toevoeging van onder meer een lidar aan de voorkant, een set sensoren en elementen om het voertuig vanuit de lucht te identificeren en elektronische spiegels met monitoren in het voertuig.
 
Citaat van: Paweł Mielniczuk, Art Director of Characters, Weapons en Vehicles bij CD PROJEKT RED

Johnny is een legende binnen het Cyberpunk-universum. Toen we bedachten in wat voor soort auto hij door de straten van Night City zou rijden, wisten we dat het er één zou moeten zijn die net zo legendarisch zou moeten zijn als hij. Met het verhaal van Johnny in gedachten en omdat we zelf grote fans van Porsche zijn, zou het antwoord alleen de klassieke 911 Turbo kunnen zijn.


Naast de 911 Turbo die in de game verschijnt is er een levensechte en volledig operationele versie van de Johnny Silverhand-variant gemaakt. Deze auto zal van 15 tot en met 22 oktober te zien zijn buiten het Porsche Museum in Stuttgart. De gereconstrueerde Porsche 911 is ook te zien in een reclamespotje op locatie en vertelt het verhaal van een auto die een mysterieuze band met de vorige eigenaar heeft.De Night City Wire-aflevering begon met Rides of the Dark Future. Deze video bevat een diepgaande blik op de verscheidenheid aan auto's, motoren en andere transportmiddelen in Night City en daarbuiten, inclusief een voorproefje op een heel speciaal voertuig dat beschikbaar zal zijn in Cyberpunk 2077.
 
Hierna volgden twee behind-the-scenes video’s. De video Revving Up Night City laat zien dat het ontwikkelingsteam audio opneemt voor de voertuigen van de game om ze volledig tot leven te brengen. In Arch Motorcycle with Keanu Reeves and Gard Hollinger vertellen beide mede-oprichters van het motorbedrijf over hun samenwerking met CD PROJEKT RED voor Cyberpunk 2077.

De video 2077 in Style toont daarentegen de fashion die je zult tegenkomen in de gevaarlijkste megalopolis van 2077. Van beroemd tot berucht en iedereen daar tussenin - iedereen heeft z’n eigen stijl in Cyberpunk 2077.

De nieuwste aflevering van Night City Wire bevatte ook de onthulling van een geheel nieuwe CGI-teaser - The Diner - die gamers laat zien wat er nodig is om de top te bereiken in Night City.

Last but not least: tijdens het pre-show gedeelte van de aflevering werd een video van de grote finale van de officiële Cyberpunk 2077-cosplaywedstrijd uitgezonden, waar finalisten hun creaties presenteerden en een winnaar werd aangewezen.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077
Release
di 31 dec, 2019
Genre
RPG
Platform
ps4
Uitgever
CD Projekt Red
Ontwikkelaar
CD Projekt Red

Steun playstationclan.be