EA SPORTS FIFA 21 wereldwijd verkrijgbaar

EA SPORTS FIFA 21 wereldwijd verkrijgbaar

Spelers kunnen met vrienden in VOLTA FOOTBALL online een team vormen of zich in FIFA Ultimate Team storten om samen te strijden voor beloningen in FUT Co-op!

Dit jaar spelen meer spelers dan ooit de game eerder en meer dan 2,3 miljoen spelers wereldwijd ervaren met EA Play** al de spanning van op het virtuele veld staan. Spelers zijn ook druk bezig geweest met het samenstellen van hun dream team, met tot nu toe meer dan 3 miljoen aangemaakte selecties.

Citaat van: Aaron McHardy, Executive Producent bij EA SPORTS FIFA

Samen spelen met vrienden en familie is een groot deel van wat het spelen van EA SPORTS FIFA zo leuk maakt en dit jaar hebben we een aantal manieren toegevoegd om samen te werken op het virtuele veld in VOLTA FOOTBALL en FUT. We hebben ook totaal nieuwe functies toegevoegd aan Career Mode, waarbij we nadrukkelijk geluisterd hebben naar de concrete feedback die we van onze spelers hebben gekregen, om een ervaring op te bouwen die ze in staat stelt elk moment te managen en hun favoriete team vanaf het begin van het seizoen naar voetbalglorie te brengen.


Dit jaar zorgen nieuwe innovaties, die aan het speltype Carrière toegevoegd zijn, voor meer diepgang in wedstrijden, transfers en trainingen, met meer manieren dan ooit om de teamgroei te sturen en het voor spelers gemakkelijker te maken om aan hun managerscarrière te beginnen. Functies zoals de Interactieve wedstrijdsim en Spelerontwikkeling zijn belangrijke hulpmiddelen om je seizoen te managen, terwijl de verbeterde AI van de tegenstander nieuwe systemen biedt die een beter geïnformeerde besluitvorming van de AI creëren bij het mandekken, tackelen, passen en dribbelen.

VOLTA FOOTBALL keert terug naar de straat waarbij spelers nu de gelegenheid krijgen om topsterren aan hun team toe te voegen in het totaal nieuwe speltype VOLTA FEATURED BATTLES. Neem het op tegen voetbaliconen als Kylian Mbappé, de FIFA 21-coverster, samen met wereldberoemde sterren als de bekroonde producer en DJ Diplo en wereldkampioen zwaargewicht boksen Anthony Joshua, terwijl er gedurende FIFA 21 elke week nieuwe grote namen bij komen***. Spelers kunnen ook genieten van een meer sociale vorm van straatvoetbal met VOLTA SQUADS, een nieuwe manier waarop maximaal vier vrienden de handen ineen kunnen slaan of meedoen met de community en andere VOLTA FOOTBALL-spelers en samen in een 5-tegen-5 online coöperatief spel winnen.

Intelligentere gameplay biedt meer doelkansen met gloednieuwe dynamische aanvalssystemen. Deze verbeteringen zijn bedoeld om de besluitvorming van spelers naar een hoger niveau te tillen en creativiteit en controle over het hele veld te belonen, waardoor een meer levensechte voetbalervaring wordt gecreëerd door middel van eigenschappen als Positiespelpersoonlijkheid, nieuwe Creatieve loopacties en Wendbaar dribbelen.

FIFA 21

FIFA 21
Release
za 24 okt, 2020
Genre
Sport
Platform
ps4
Uitgever
EA Sports
Ontwikkelaar
EA Sports

Steun playstationclan.be