Het wachten is voorbij!

Het wachten is voorbij!

Het is zover: Crash en Coco Bandicoot zijn terug om avonturen van kosmische proporties te beleven in Crash Bandicoot 4: It's About Time. Het langverwachte vervolg op de originele Crash Bandicoot-trilogie is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4.

Voor het eerst in tien jaar brengt Activision een originele Crash Bandicoot-titel uit. Het compleet nieuwe Crash Bandicoot 4: It's About Time verrast spelers met absurde uitdagingen. Het einddoel is om vier krachtige Quantum Masks, de bewakers van ruimte en tijd, te herenigen om de orde in het multiversum te herstellen.
 
Tijdens hun reis om het multiversum te redden, spelen fans niet alleen met een herontwikkelde Crash of Coco, maar ook met de kwaadaardige Dr. Neo Cortex, Dingodile en Tawna, elk met hun eigen speelstijl. Veel levels bevatten de nauwkeurige platformactie met
verschuivende perspectieven waar spelers in de trilogie van zijn gaan houden. Ook andere gigantische eindbazen, razendsnelle ritjes op rijdieren en adembenemende achtervolgingen passeren de revue.
 
Crash Bandicoot 4: It's About Time staat bol van verrassingen. Zo kunnen spelers extra optionele Timelines en Flashback Tapes vrijspelen en bonusgebieden ontdekken. Daarnaast kun je van alles verdienen en verzamelen, waaronder Gems, nieuwe cosmetische skins, Color Gems en meer Wumpa dan je je maar kunt wensen. En dan is er ook nog de gloednieuwe speelstijl genaamd de N. Verted-mode, die goed is voor alternatieve perspectieven, geluidseffecten, muziek én, in sommige dimensies, aanvullende transformaties om te beleven. Daarnaast kunnen fans zich wagen aan de Modern-mode en Retro-mode, met maximaal vier spelers tegen elkaar strijden in de competitieve Bandicoot Battle, of samenwerken in de Pass N. Play coöpstand – omdat gedeelde fun dúbbele fun is.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Crash Bandicoot 4: It’s About Time
Release
vr 02 okt, 2020
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Toys for Bob

Steun playstationclan.be