Tennis World Tour 2 is nu verkrijgbaar!

Tennis World Tour 2 is nu verkrijgbaar!

NACON en Big Ant Studios maken met plezier bekend dat de nieuwe tennissimulatie Tennis World Tour 2 nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4!Tennis World Tour 2 nodigt fans uit voor realistische tenniswedstrijden die de specifieke aspecten en het competitieve karakter van de sport getrouw nabootsen. Een groot deel van de game is geheel opnieuw ontworpen, terwijl het grotere aantal animaties de het spelverloop vloeiender en realistischer maakt.
 
In Tennis World Tour 2 kun je met 38 top-tennisspelers aan de slag op enkele van de beroemdste tennisbanen ter wereld, zoals het Estadio Manolo Santana van de Mutua Madrid Open, de OWL ARENA van Halle en Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen en Simonne-Mathieu van Roland-Garros. De game bevat ook een Career Mode waarin je je eigen speler kunt maken, compleet met een kaartsysteem dat de vaardigheden van spelers tijdelijk be´nvloed, zodat je op cruciale momenten de overhand kunt nemen.
 
Tenslotte is er een online-mode die spelers zowel enkel- als dubbelspel laat spelen. Voor de meer competitieve spelers is er een match ranking-systeem dat spelers in divisies laat deelnemen met tegenstanders van vergelijkbaar niveau.

Tennis World Tour 2

Tennis World Tour 2
Release
zo 06 sep, 2020
Genre
Sport
Platform
ps4
Uitgever
Nacon
Ontwikkelaar
Big Ant Studios

Steun playstationclan.be