Milestone kondigt MXGP 2020 aan

Milestone kondigt MXGP 2020 aan

Milestone onthult met trots MXGP 2020! Dit nieuwste deel in de geliefde serie van het officiŽle FIM Motocross World Championship verschijnt op 10 december voor PlayStation 4 en PlayStation 5!MXGP 2020 laat je alle spanning en opwinding van het huidige MXGP-seizoen beleven, met 68 coureurs van de MXGP- en MX2-categorieŽn en de 19 circuits van het 2020-seizoen. Spelers beginnen als rookie en kunnen hun eigen pad naar de glorie kiezen door zich aan te sluiten bij een officieel team, of hun eigen team te creŽren.

Zijn de officiŽle MXGP-tracks niet genoeg? De Track Editor is terug met geweldige nieuwe functies. Dankzij de nieuwe Heightmaps-optie, kunnen spelers de configuraties van de echte MX-tracks nabootsen, inclusief alle heuvels en bergen, voor nog meer realisme en uitdaging. Spelers kunnen vier soorten terrein kiezen en aanpassen - Plain, Quarry, Vineyard en Forest Ė om de track van hun dromen te maken. Spelers kunnen alle tracks die ze maakten online delen met vrienden.

Spelers die graag free-roam willen rijden, alleen of met vrienden*, zitten goed met ťťn van de populairste features van de MXP-serie: de Playground. In een nieuwe setting, die is geÔnspireerd door de fjorden in Noorwegen, kunnen spelers dit jaar racen waar ze maar willen met 4 spelers tegelijk*. Om spelers nog meer fun in Playground te bieden, keert de geliefde Waypoint-mode terug, die dit keer ook races voor 4 spelers ondersteunt.

De multiplayer-mode van MXGP 2020 wordt naar een hoger niveau getild met dedicated servers voor een lag-vrije gameplay-ervaring, en de Race Director-mode* om geweldige online-toernooien mee te creŽren, waarbij spelers startposities kunnen kiezen, penaltyís kunnen uitdelen en de cameraís kunnen kiezen die de race volgen.

Tenslotte zorgt MXGP 2020 ervoor dat elke coureur zich een uniek uiterlijk kan aanmeten met meer dan 10.000 items, allemaal met officiŽle licentie van meer dan 110 merken uit de Motocross-wereld. Naast de cosmetische aanpassingsopties kunnen spelers de prestaties van de motorfietsen verbeteren met levensechte replicaís van verschillende onderdelen.

MXGP 2020

MXGP 2020
Release
do 10 dec, 2020
Genre
Race
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be