SaGa Frontier Remastered nu verkrijgbaar op consoles

SaGa Frontier Remastered nu verkrijgbaar op consoles

De geliefde PlayStation-klassieker is nu voor het eerst in Europa verkrijgbaar met een schat aan verbeteringen en toevoegingen, inclusief verbeterde graphics, nieuwe evenementen, een nieuwe speelbare held en meer!Citaat van: Akitoshi Kawazu

Ik ben ongelooflijk blij en trots om SaGa Frontier nieuw leven in te blazen en de geremasterde versie te verrijken met nieuwe features, het personage Fuse en meer dingen die ik en het team eigenlijk bij het origineel al wilden toevoegen. Als iemand die onderdeel was van het oorspronkelijke ontwikkelingsteam, kan ik niet wachten tot westerse spelers en een nieuwe generatie SaGa-fans zich onderdompelen in de wereld en het verhaal, en zo de nieuwste release in de SaGa-serie ervaren!


SaGa Frontier Remastered is onderdeel van het doorgaande SaGa Project van SQUARE ENIX dat tot dusver leidde tot Westerse releases van Romancing SaGa 2, Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS en Romancing SaGa Re;univerSe.  SaGa Frontier Remastered bouwt voort op de meerdere verhaallijnen van de originele cultklassieker en breidt de ervaring uit met eerder uit de game geknipte content, waaronder het hoofdscenario van Fuse en verschillende nieuwe evenementen voor het geliefde personage Asellus. Spelers gaan in dit RPG-avontuur op reis door het sci-fi fantasy-universum dat bekend staat als 'The Regions'. Dankzij het Free-Form Scenario-systeem kunnen ze daarbij zelf de hoofdrolspeler kiezen uit een aanbod van acht helden, met elk hun eigen doelen en verhaallijnen. Op basis van hun keuzes zullen deze verhaallijnen zich op verschillende en spannende manieren ontvouwen, terwijl spelers onderweg unieke werelden, technologie en magie ontdekken.

SaGa Frontier Remastered

SaGa Frontier Remastered
Release
do 02 jul, 2020
Genre
JRPG
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Square Enix

Steun playstationclan.be