Guardian Games keert terug in Destiny 2 op 20 april

Guardian Games keert terug in Destiny 2 op 20 april

Spelers strijden tegen elkaar in een gratis in-game-evenement om te bepalen welke klasse het beste is!Guardian Games keert terug in Destiny 2. Vanguard-leider Zavala roept op om de klassencompetitie weer te starten en dus strijden spelers in het gratis in-game-evenement tegen elkaar om te bepalen welke klasse het beste is. Guardian Games begint op 20 april en eindigt tijdens de Closing Ceremonies op 7 t/m 9 mei.

Hunters, Warlocks en Titans nemen het tegen elkaar op in verschillende uitdagingen die hun moed, vaardigheid en vastberadenheid op de proef stellen. Guardians die Contender Cards en Triumphs voltooien tijdens de Guardian Games worden beloond door Eva Levante. Elke week is er een nieuwe kans om erkend te worden als de beste klasse.

Guardians kunnen verschillende beloningen verdienen in de loop van Guardian Games, zoals de Heir Apparent Exotic Machine Gun en catalyst, een Exotic Sparrow, Legendary klasse-items, twee emblemen en twee shaders. Eververse heeft een nieuwe Guardian Games Universal Ornament Set met gloeiende klasse-items, een nieuw wapenornament voor Heir Apparent, sportieve Exotic emotes en meer in de aanbieding.

Guardians die de openingsquest hebben voltooid kunnen een speciaal Guardian Games-jack ophalen. Spelers die deelnemen aan de Guardian Games Closing Ceremony kunnen een gouden speld ophalen ter herinnering aan de winnende klasse.

Aan het einde van elke week worden er gouden, zilveren en bronzen aura’s aan elke klasse toegekend die de week erna geldig blijven. De winnende klasse wordt uiteindelijk erkend tijdens de Guardian Games Closing Ceremonies op 7 t/m 9 mei. Ook wordt er een trofee in de Tower tentoongesteld ter ere van de winnende klasse.

Destiny 2

Destiny 2
Release
wo 06 sep, 2017
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Activision
Ontwikkelaar
Activision

Steun playstationclan.be