Get over here!

Get over here!

De nieuwe Mortal Kombat aangekondigd ... Fight!Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag Mortal Kombat X aan, NetherRealm Studios’ nieuwe langverwachte game van de legendarische, veelgeprezen vechtgame franchise die deze franchise naar een nieuwe generatie brengt!

Citaat

Mortal Kombat is onze veelgeprezen, wereldberoemde franchise en we geven een nieuwe impuls aan het vechtgenre met Mortal Kombat X. NetherRealm Studios is de beste in zijn klasse in het leveren van games waar de fans van houden en zij brengen hun iconisch merk naar een hoger niveau met Mortal Kombat X.


Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment

Citaat

Mortal Kombat is altijd over de top geweest met bloederige gevechten, en met Mortal Kombat X wilden we de kracht van de next-gen consoles gebruiken om spelers de meest intense game ooit te geven. Het team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Mortal Kombat X alles levert wat de fans verwachten, zoals nieuwe personages, nieuwe game modi en een splinternieuwe graphics engine.


Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios

Mortal Kombat X combineert een filmisch uitzicht met geheel nieuwe gameplay voor de meest brutale Kombat ervaring ooit, die spelers volledig in zijn ban neemt en in een hardnekkige online wedstrijd plaatst waarbij ieder gevecht telt in de wereldwijde strijd voor heerschappij. Spelers krijgen met Mortal Kombat X voor de eerste keer de mogelijkheid te kiezen uit verschillende variaties binnen ieder personage, wat impact heeft op zowel strategie als vechtstijl. Spelers beginnen aan een nieuw verhaal met daarin een aantal van de belangrijkste characters, zoals Scorpion en Sub-Zero. Daarnaast introduceert de game nieuwe uitdagers die de krachten van goed en slecht vertegenwoordigen, waarmee het verhaal bij elkaar wordt gebracht.Mortal Kombat X staat gepland voor release in 2015 voor PlayStation®4 en PlayStation®3.

Mortal Kombat

Mortal Kombat
Release
wo 15 feb, 2012
Genre
Brawler
Platform
ps3 vita
Uitgever
Warner Bros. Entertainment Inc
Ontwikkelaar
NetherRealm Studios

Mortal Kombat kopen?