Drunken Fist 2: Zombie Hangover

Het leven als rockster is vaak niet zo simpel, laat staan als je geliefde stad dan nog eens wordt overspoeld door zombies. Wat dat geeft, ontdekten we in Drunken Fist 2: Zombie Hangover.De geteste versie is de PS5-versie.

Verhaal


Drunken Fist 2: Zombie Hangover heeft weinig om het lijf als het op verhaal aankomt. Met een stuk in je voeten ontwaak je, om dan op te merken dat je volledige stad is overspoeld met allerlei soorten zombies; gaande van oude bomma’s tot militia met AK 47’s in hun handen. Gelukkig beschik jij over de nodige kungfu en ‘kus mijn ***ten’ skills en baan je al zuipend jezelf een weg richting vrijheid. Na een uur is de game uit en is de Platinum-trofee (normaal gezien) binnen. Verwacht je dus aan een kort avontuurtje, al is er wel plezier te beleven.Gameplay


Om Drunken Fist 2: Zombie Hangover plezant te houden, gezien de magere verhaallijn, mag je al strompelend dankzij de ragdoll physics jezelf uitleven. Aan de hand van trage, dronkenmans slagen en schoppen kan je de zombies te lijf gaan. Ook kan je objecten oprapen om de ledematen in het rond te zien vliegen. De game speelt traag (logisch als je dronken moet rondlopen), maar weet wel voor het nodige speelplezier te zorgen. Het puntensysteem voelt echter overbodig aan en ook enige herspeelbaarheid is ver zoek. Leuk voor even dus en gelukkig is het prijskaartje er naar.

Graphics & Sound


Grafisch is de game verre van een hoogvlieger en op vlak van soundtrack moet je niks verwachten. Een low-budget indietitel, zonder uitschieters.Conclusie


Drunken Fist 2: Zombie Hangover zorgt voor een uurtje plezier waarbij je in ware slow-motion je beste kungfu-skills mag bovenhalen en zombies kapot mag meppen en schoppen. Meer biedt de game niet, al is dat voor zijn 8 euro ook niet bijzonder raar.

Pluspunten


  • Zombies slachten…
  • … al dronken


Minpunten


  • Audiovisueel geen hoogvlieger
  • Korte speelduur
  • Geen herspeelbaarheid
Reviewer: JohnCena

Score

Verhaal
5/10
Gameplay
7/10
Grafisch
5/10
Geluid
5/10
Duur
5/10

Drunken Fist 2: Zombie Hangover

Release
wo 22 jun, 2022
Genre
Beat-em-up
Platform
ps4 ps5
Uitgever
eastasiasoft
Ontwikkelaar
eastasiasoft

Score

Verhaal
5/10
Gameplay
7/10
Grafisch
5/10
Geluid
5/10
Duur
5/10