Reviews

  • 72

    No More Heroes III

    Review geschreven door JohnCena op vr. 02 december, 2022, 17:30 - 0 Comments
    ps4 ps5 Suda51 is terug en doet dat met een consoleport van de Switch-game No More Heroes III. Even geschift als zijn voorgangers en even leuk om te spelen? Wij zochten het uit!
  • 65

    My Fantastic Ranch

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 28 november, 2022, 14:08 - 0 Comments
    ps4 ps5 My Fantastic Ranch is een simulatiespel voor de jongere spelers. Hoe goed zouden ze het doen als ze een ranch uitbaten met draken en eenhoorns?
  • 78

    New Tales from the Borderlands

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 28 november, 2022, 14:07 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met deze New Tales from the Borderlands gaan we deze keer niet op stap met Rhys, maar maken we kennis met een ander trio op de planeet Promethea.
  • 86

    Call of Duty: Modern Warfare II

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 21 november, 2022, 18:59 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na de succesvolle ontvangst van Modern Warfare kon het vervolg niet uitblijven. Lees hier wat we vonden van Modern Warfare II!
  • 79

    WRC Generations

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 21 november, 2022, 18:54 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met WRC Generations lanceren Kylotonn Racing en Nacon hun laatste WRC-game (de licentie gaat met ingang van volgend jaar naar Codemasters). Wij zochten uit of WRC Generations een waardig afscheid betreft.
  • 62

    LEGO Bricktales

    Review geschreven door JohnCena op zo. 20 november, 2022, 18:42 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een LEGO-game waar het verhaal voor eens minder centraal staat en alles effectief om het bouwen met steentjes gaat? Wij waren alvast benieuwd wat dat zou geven en zochten het in LEGO Bricktales uit!
  • 68

    Draken: Legenden van de negen Rijken

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 13 november, 2022, 20:32 - 0 Comments
    ps4 ps5 Draken: Legenden van de negen Rijken speelt zich een tijd af na de films en vertelt het verhaal van Donder, de draak.
  • 96

    God of War Ragnarök

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 13 november, 2022, 19:54 - 0 Comments
    ps4 ps5 De gebeurtenissen die leiden tot Ragnarök zijn gestart in de vorige God of War, en Kratos en Atreus zijn op de vlucht voor de Scandinavische goden. Tot ze er genoeg van hebben... Deze review bevat spoilers!
  • 65

    Trash Sailors

    Review geschreven door JohnCena op zo. 06 november, 2022, 16:00 - 0 Comments
    ps4 Co-op games als Moving Out en Overcooked zijn toppers in het genre waar menig speler fan van is. Kunnen we met Trash Sailors daar een titel aan toevoegen?
  • 64

    PGA Tour 2K23

    Review geschreven door Heisenberg op zo. 06 november, 2022, 15:21 - 0 Comments
    ps4 ps5 Sportgames, het blijft een ras apart. Vooral het jaarlijks hermaken van eenzelfde game kan hier en daar op enige kritiek rekenen. Desalniettemin heeft elk type sport zijn vaste aanhang. Kan deze PGA Tour 2K23 overtuigen om deel van de golfaanhang te worden?
  • 86

    Gotham Knights

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 06 november, 2022, 15:18 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het ondenkbare is gebeurd: Batman is dood! Gelukkig is Gotham nog vier andere vigilantes rijk om de boel recht te trekken, maar lukt hen dat wel, om in die sporen van the Bat te treden?...
  • 73

    Valkyrie Elysium

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 02 november, 2022, 16:11 - 0 Comments
    ps4 ps5 In Valkyrie Elysium draait het allemaal om een Walkure die zielen naar Odin moet brengen, maar met welke kost? En weet onze Valkyrie dat zelf al?
  • 86

    Uncharted Legacy of Thieves Collection (PC-versie)

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 02 november, 2022, 09:22 - 0 Comments
    ps5 Enkele maanden geleden mochten we deze titel al verwelkomen op onze PS5. Nu komt hij ook naar PC. Even succesvol of niet? Dat lees je hier!
  • 50

    Otoko Cross: Pretty Boys Mahjong Solitaire

    Review geschreven door JohnCena op zo. 23 oktober, 2022, 18:55 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na de (toch wat minder geslaagde) Pretty Girls-games, is het deze keer de beurt aan de jongens. Crossdressers en mahjong; een ideale combo?
  • 72

    Voice of Cards: The Beasts of Burden

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 23 oktober, 2022, 09:39 - 0 Comments
    ps4 ps5 Voice of Cards, de verhaalvertelling aan de hand van kaarten, is terug met The Beasts of Burden!
  • 66

    FIFA 23

    Review geschreven door JohnCena op zo. 16 oktober, 2022, 14:30 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het wordt EA’s laatste FIFA-game, dus hadden voetbalfanaten gehoopt op een knaller van formaat. Het werd echter een (ietwat verwachte) zwanenzang…
  • 22

    Super Jagger Bomb

    Review geschreven door JohnCena op zo. 16 oktober, 2022, 11:22 - 0 Comments
    ps4 ps5 Eastasiasoft kan het niet laten kleine, eenvoudige, titels uit te brengen en komt ditmaal met Super Jagger (niet Jäger) Bomb op de proppen. Een bom van een game? Helaas.
  • 70

    Akane

    Review geschreven door JohnCena op zo. 16 oktober, 2022, 11:20 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het cyberpunk-genre is terug heel populair, maar een pc-game uit 2018, namelijk Akane, maakte pas recent de overstap naar consoles. Een geslaagde port?
  • 75

    JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 15 oktober, 2022, 10:31 - 0 Comments
    ps4 ps5 De animeserie JoJo's Bizarre Adventure maakt opnieuw zijn opkomst naar het Westen en naar onze console. Zijn wij klaar om Dio een lesje te leren?
  • 70

    PAW Patrol: Grand Prix

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 15 oktober, 2022, 09:16 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na enkele avonturenspellen is Paw Patrol terug, en deze keer met een racegame!
  • 85

    NBA 2K23

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 09 oktober, 2022, 09:06 - 0 Comments
    ps4 ps5 NBA 2K23 staat in het teken van de GOAT Michael Jordan, maar kan NBA 2K23 ook al meedingen naar die titel? Wij zochten het voor je uit!
  • 81

    Steelrising

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 03 oktober, 2022, 20:39 - 0 Comments
    ps4 ps5 Steelrising is een soulsgame die zich afspeelt in een alternatieve versie van de Franse revolutie. Klaar om die robots in de pan te hakken?
  • 86

    The Last of Us Part 1

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 18 september, 2022, 15:57 - 0 Comments
    ps5 The Last of Us heeft na een Remaster op PS4 nu ook een heuse PS5 upgrade gekregen. Maak je alvast klaar voor The Last of Us Part 1!
  • 82

    Two Point Campus

    Review geschreven door JohnCena op wo. 07 september, 2022, 10:20 - 0 Comments
    ps4 ps5 School is terug van start gegaan, maar voor wie dat lang vervlogen tijden zijn, is er nu gelukkig Two Point Campus. Altijd al voor directeur willen spelen? Nu is je moment aangebroken!
  • 75

    Sword and Fairy: Together Forever

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 03 september, 2022, 23:29 - 0 Comments
    ps4 ps5 Sword and Fairy: Together Forever plaatst je in het midden van de Chinese mythologie. Hoe je verwikkeld raakt in de strijd tussen goden en demonen lees je hier!
  • 34

    Arsonist Heaven

    Review geschreven door JohnCena op wo. 31 augustus, 2022, 20:52 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een 2D Platformer waarbij we de gecontamineerde wereld mogen redden door middel van een vlammenwerper? Het klonk te goed om waar te zijn in Arsonist Heaven.
  • 82

    Avenging Spirit

    Review geschreven door JohnCena op wo. 31 augustus, 2022, 20:47 - 0 Comments
    Met Avenging Spirit keren we terug in de tijd naar 1991 en herontdekken we een klassieker uit het arcadegenre!
  • 86

    Rollerdrome

    Review geschreven door JohnCena op wo. 31 augustus, 2022, 20:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na het geslaagde OlliOlli World was Roll7 klaar voor een nieuwe uitdaging. Het is echter geen skateboardgame geworden deze keer, maar eentje op rolschaatsen!
  • 70

    Hell Pie

    Review geschreven door JohnCena op do. 18 augustus, 2022, 20:57 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het gouden tijdperk van de platformer ligt al een generatie of twee achter ons, maar dat laat bepaalde ontwikkelaars zich niet aan het hart komen. Een ode aan vroeger, al is het met een bizarre twist; ontmoet Hell Pie.
  • 71

    Bright Memory: Infinite

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 28 juli, 2022, 09:39 - 0 Comments
    ps5 Bright Memory: Infinite is al een tijdje beschikbaar voor PC en XBOX en komt nu naar onze PS5. Een bright future of niet, dat lees je hier!

Steun playstationclan.be