Portimao komt morgen als gratis circuitupdate voor alle spelers

Portimao komt morgen als gratis circuitupdate voor alle spelers

Codemasters en EA hebben vandaag onthuld dat het Autodromo Internacional do Algarve, beter bekend als Portimao, op 2 augustus toegevoegd wordt aan F1 22 als gratis circuitupdate voor alle spelers. Spelers krijgen ook op 12 september de mogelijkheid om op het Shanghai International Circuit in China te racen.Spelers kunnen het historische circuit herbeleven via de nieuwe F1 22-trailer. In deze trailer rijden spelers mee met de tweevoudig winnaar van de FORMULA 1 GRANDE PRÉMIO DE PORTUGAL Lewis Hamilton in zijn auto van dit jaar, namelijk de W13-auto.

"We weten dat spelers houden van de spanning en sensatie van verschillende circuits en het wordt niet veel beter dan Portimao," zei Lee Mather, F1 Senior Creative Director bij Codemasters. "Portimao heeft een rijke geschiedenis en onze spelers zullen zeker houden van de uitdaging om voor de eerste keer met de 2022-auto's op het heilige circuit te racen."

Portimao keerde terug naar de Formula 1-racekalender voor de seizoenen van 2020 en 2021 als onderdeel van de herziene F1-racekalenders. Lewis Hamilton en Mercedes domineerde beide jaren en pakte de overwinning. Zijn teamgenoot Valtteri Bottas pakte de respectievelijke tweede en derde plek. Het circuit van 4,684 kilometer is beroemd om zijn scherpe afdaling voorafgaand aan het lange rechte stuk naar de finishlijn.

F1 2022

F1 2022
Release
zo 08 mei, 2022
Genre
Race
Platform
ps4 ps5
Uitgever
EA Sports
Ontwikkelaar
EA Sports

Steun playstationclan.be