De Sims 4 Middelbare School is nu verkrijgbaar

De Sims 4 Middelbare School is nu verkrijgbaar

EA en Maxis hebben De Sims 4 Middelbare School uitgebracht!Met deze nieuwe Expansion Pack kunnen Simmers zich een weg banen door de chaos die komt kijken bij een middelbare school. Dit doen ze door te leren, groeien, kattenkwaad uit te halen en hun identiteit te ontdekken.

Er valt heel wat te doen voorafgaand aan de diploma-uitreiking, zoals huiswerk maken en deelnemen aan naschoolse activiteiten, een date vinden voor het bal, modetops en -flops verkennen, of chillen bij de plaatselijke bubbelthee- en kringloopwinkel TheeKring.

Naast het beleven van de achtbaan van puberteit kunnen Sims het welvarende stadje Copperdale verkennen, waar klasgenoten en faculteitsleden van de middelbare school wonen, en avonturen beleven om erachter te komen wie ze echt zijn.

De Sims 4 heeft ook samengewerkt met communityleden MsGryphix, freezerbunnyx en JOL1990 om een kringloopwinkel/bubbeltheezaak, bibliotheek en het gigantische huis van de rector te creŽren, zodat Simmers alle gelegenheid krijgen om op verkenning uit te gaan in deze nieuwe buurt.

The Sims 4

The Sims 4
Release
di 14 nov, 2017
Genre
Simulator
Platform
ps4
Uitgever
Electronic Arts
Ontwikkelaar
Blind Squirrel Games/Maxis

Steun playstationclan.be