Succession - seizoen 3

Succession - seizoen 3

Logan zal spijt hebben van zijn laatste woorden tegen Kendall in het vorige seizoen, want die neemt plots het voortouw. Opgelet: deze review bevat spoilers!

 

In seizoen 2 raakte Waystar/Royco in nauwe schoentjes omwille van gebeurde feiten enkele decennia geleden. Ondanks dat deze al zo lang geleden zijn gebeurd, moest er iemand alles op zich nemen en waarschijnlijk naar de gevangenis gaan. De keuze van vader Logan viel op Kendall in het vorige seizoen, maar die maakte daar op het laatste ogenblik komaf mee en zet zijn vader in de vuurlinie... Maar hoe moet het nu verder?

Kendall wil in het derde seizoen het bedrijf overnemen en bevindt zich het grootste deel van het seizoen in een adrenalinerush. Op zich wil hij het contact met zijn familie niet verliezen, maar broers Connor en Roman en zus Siobhan kiezen voor de veiligheid de kant van hun vader. Kendall omringt zich met een nieuw team, want Waystar kan hem op dit ogenblik wegens gerechtelijke procedures niet ontslaan. Ondanks de belofte die Shiv (Siobhan) gemaakt is, wordt ze toch meer en meer op de achtergrond geduwd door broer Roman, die zich profileert als een meerwaarde voor het bedrijf, en dit wordt gesmaakt door papa.

Naast de tumult binnen de familie bevindt het bedrijf zich nog steeds in nauwe schoentjes, en dat verbetert niet met dat nieuwe schandaal. Ook de aandeelhouders beginnen het op hun heupen te krijgen, met alle gevolgen van dien. Daarom zijn ze dan ook bezig om in allerijl een technologisch bedrijf over te nemen, want dit was nog de blinde vlek van het bedrijf. Jammer genoeg gaat dit ook niet zonder slag of stoot...


Steun playstationclan.be