Recente berichten

Custom pagina's:
1
Algemeen / Re: Wat is jouw laatste platinum?
« Laatste bericht door Vinsanity Gepost op wo. 15 augustus, 2018, 08:35 »


Nummer 75:

Batman (PS4)
2
Algemeen / Re: Wat is jouw laatste platinum?
« Laatste bericht door Vinsanity Gepost op zo. 12 augustus, 2018, 19:02 »


Nummer 74:

MotoGP 18 (PS4)
3
JRPG / Re: Lost Sphear
« Laatste bericht door BartolomeusD Gepost op do. 09 augustus, 2018, 10:25 »
Ik ben deze nu aan het spelen een paar uurtjes. Is geen slechte game op zich, maar denk ik niet geschikt voor het merendeel van de gamers.
Alleen als je (grote) fan bent van old school RPG's zul je deze willen spelen.
Duidelijk een game die gemaakt is voor maar één doelgroep. Dat was/is misschien nog niet zo bekend, maar wel de bedoeling van de developers Tokyo RPG Factory
4
PS4 Games / Re: Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PS4
« Laatste bericht door BartolomeusD Gepost op do. 09 augustus, 2018, 10:01 »
Deze patch is live en ik voel de verleiding om m'n account weer te activeren.  :$
5
Films en Series / Rampage
« Laatste bericht door Heer_Vonck Gepost op do. 09 augustus, 2018, 09:15 »


Dwayne Johnson, een gigantische zilverruggorilla en tal van andere genetisch gemanipuleerde reuzenbeesten die het op Chicago gemunt hebben: dat zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagde filmavond!

'Rampage' is een spectaculaire actiefilm, die naast Johnson met Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan en Malin Akerman kan rekenen op een topcast.

Rampage is vanaf 12 september beschikbaar op 4K Ultra HD, 3D Blu-ray, Blu-ray, DVD en Video on Demand. Een must voor actieliefhebbers!

SYNOPSIS
Primatoloog Davis (Dwayne Johnson) heeft een diepe band met George, een intelligente zilverruggorilla. Wanneer een genetisch experiment van een bedrijf George en andere dieren in agressieve superwezens verandert, moet hij op zoek naar een tegengif. Alleen zo kan Davis een wereldwijde ramp voorkomen, en het afschrikwekkende beest redden dat ooit zijn vriend was.
6
Algemeen / Re: Wat is jouw laatste platinum?
« Laatste bericht door Vinsanity Gepost op za. 04 augustus, 2018, 23:06 »

Nummer 73:

MXGP Pro (PS4)
7
Sponsors / Re: Bestellingen periode #18
« Laatste bericht door ahappyn00b Gepost op za. 04 augustus, 2018, 15:07 »
Bestelnummer: 4849796120

Bol.com
8
Sponsors / Re: Bestellingen periode #18
« Laatste bericht door ahappyn00b Gepost op ma. 30 juli, 2018, 11:54 »
Bestelnummer: 4849796120

Bol.com
9
Films en Series / Here and Now
« Laatste bericht door Heer_Vonck Gepost op wo. 25 juli, 2018, 18:59 »


Here and Now is een splinternieuwe HBO - reeks ontstaan uit de koker van Alan Ball, de man achter reeksen zoals Six Feet Under en True Blood. In de serie volgen we een op het eerste gezicht doodgewone familie uit Portland, Oregon. Vader Greg (een geweldige Tim Robbins) en zijn vrouw Audrey (Holly Hunter) hebben drie geadopteerde kinderen met verschillende achtergronden en een biologische dochter. Wanneer een van de zoons vreemde visioenen krijgt en toenadering zoekt tot een psycholoog, dreigt het rustige leven van de familie Bayer - Boatwright overhoop gehaald te worden...

Here and Now is vanaf 22 augustus beschikbaar op DVD.

SYNOPSIS
Op het eerste gezicht is de familie Bayer-Boatwright uit Portland, Oregon, het toonbeeld van een progressieve, etnisch diverse familie. Greg (Oscar®- en Golden Globe®-winnaar Tim Robbins) en zijn vrouw, Audrey (Oscar®-, Emmy®- en Golden Globe®-winnaar Holly Hunter) hebben drie geadopteerde kinderen uit verschillende landen en een biologische dochter. Maar we zien al gauw dat er barsten zitten in de façade van familiegeluk. Wanneer een van de zoons visioenen krijgt en een mystieke verbinding aangaat met een islamitische psycholoog die met zijn eigen demonen worstelt, dreigt het hele leven van de familie op zijn kop gezet te worden. Een serie van Oscar- en Emmy-winnaar Alan Ball.
10
Films en Series / Game Night
« Laatste bericht door Heer_Vonck Gepost op do. 19 juli, 2018, 16:36 »


Iedereen kent ze wel: die iets té fanatieke spelers voor wie een gezelschapsspelletje of een quiz winnen een kwestie van leven en dood is. Max en Annie zijn zo'n koppel en samen met hun vrienden organiseren ze elke week een spelletjesavond. Wanneer Brooks, de succesvolle broer van Max, hen uitnodigt op zijn eigen moordspel vervaagt de grens tussen spel en werkelijkheid al snel...

Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler en Jesse Plemons zijn de pionnen van dienst, in een regie van quizmasters John Francis Daley en Jonathan Goldstein (​Vacation). Game Night is vanaf 22 augustus beschikbaar op Blu-ray , DVD en Video on Demand. 

SYNOPSIS
Jason ­Bateman en Rachel ­McAdams spelen Max en Annie, wiens wekelijkse spelletjesavond extra spannend wordt als de broer van Max (Kyle ­Chandler) een moordspel organiseert dat een stuk echter wordt dan gepland.
Custom pagina's: