Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - BartolomeusD

 • Algemeen / Re: E3 2018

  Gepost op do. 14 juni, 2018, 09:47
  Wel vreemd dat we niks gezien hebben van Final Fantasy VII remake
 • Algemeen / Re: E3 2018

  Gepost op wo. 13 juni, 2018, 14:14
  Wat de meeste indruk maakte... Last of Us 2..

  OMG die cinematics! Die gelaatsuitdrukkingen zijn van ander level. En de gameplay bruter dan bruut! Deze game is echt keihard en gaat veel gaming criticasters tegen het verkeerde been aan schoppen denk ik!

  Ik hou daar wel van :)
 • PS4 Games / Re: Welke game(s) speel jij nu en wat vind je er van?

  Gepost op vr. 08 juni, 2018, 10:24
  Final Fantasy XII - The Zodiac Age.

  Ik heb de originele voor de PS2  maar heb deze toen nooit echt ver gespeeld. Weet niet meer precies waarom ik toen afgehaakt ben, want nu ben ik helemaal hooked. :)
  Zit weer helemaal in m'n element met de turn-based gevechten. Hoewel met dat gambits systeem in deze FF kun je de gevechten vrijwel automatisch laten verlopen.
  Ik hou d'r van!
  Ben alweer aan het uitkijken voor meer turn-based rpg's. Lost Sphear wil ik nog proberen en natuurlijk Dragon Quest XI waar ik heel hoge verwachtingen van heb.
 • PS4 Games / Re: Final Fantasy XV

  Gepost op do. 24 mei, 2018, 12:08
  Is en blijft een vreemd combat system. Super cool en flashy, maar geeft me na ruim 20 uur nog steeds het gevoel de combat niet onder de knie te hebben.  :$
 • PS4 Games / Re: Final Fantasy XV

  Gepost op di. 15 mei, 2018, 10:19
  Gisteren die FFXV film Kingsglaive op blu ray gekocht, kon nog ergens een tweedehandsje op de kop tikken. Dacht is wel leuk om m'n opnieuw opgestarte playthrough wat kracht bij te zetten.
  Maar toen zag ik eigenlijk tot m'n verbazing dat ie ook op Netflix beschikbaar is... dus voor de liefhebbers (en die Netflix hebben  :p)...


 • Films en Series / Re: Lucifer - seizoen 1

  Gepost op di. 15 mei, 2018, 09:38
  Ik kijk deze serie op Netflix. Is best de moeite waard. De personages worden goed neergezet waardoor je toch een soort van band met ze krijgt.  :$
 • Algemeen / Re: Wat speel je nu?

  Gepost op ma. 14 mei, 2018, 11:40
  Ben weer (opnieuw) begonnen met Final Fantasy XV.

  Ruim 'n jaar geleden speelde ik deze, maar op 'n gegeven moment toch weggelegd. Stond nog altijd op m'n to-do-list om 'm weer eens op te pakken.
  Nu met de Royal Edition (mijn dank nog daarvoor! :)) de tig updates en DLC's, is de game significant beter geworden, dat ik nu de tijd rijp acht.

  En als er iemand is die weet hoe ze 'n game moeten fixen na release is het wel Square Enix... Final Fantasy XIV online anyone? :D
   
 • Actie / Avontuur / Re: God of War

  Gepost op ma. 14 mei, 2018, 10:50
  Ik heb de main story inmiddels uitgespeeld en ik vond het geweldig!
  Ik zou bijna medelijden krijgen met mensen die niet gamen en dus voor altijd verstoken blijven van deze ervaring.  :p ;) :D
 • Actie / Avontuur / Re: God of War

  Gepost op di. 24 april, 2018, 14:07
  Weet je waar ik moeite mee had?..
  Heel raar, maar met de tekstschermen en ondertiteling op Nederlands voelde het stroef in de menu's, en ook bij de dialogen zaten ze me in de weg.
  Ik heb ze nu op Engels staan en dat voelt een stuk soepeler.
  Heeft niets met de game op zich te maken, die is top! Maar ik vond het wel opmerkelijk.  :|