Gratis Life of Strange demo deze maand beschikbaar

Gratis Life of Strange demo deze maand beschikbaar

Square Enix onthult The Awesome Adventures of Captain Spirit.

Keer terug naar je kindertijd met een unieke, ontroerende en hartverwarmende, verhalende ervaring van de regisseurs en het ontwikkelingsteam achter het met een BAFTA bekroonde LIFE IS STRANGE. Chris is een gewone, 10-jarige jongen die een superheld wil worden. Hij is dol op zijn speelgoed, waar hij dankzij zijn enorme verbeeldingskracht allerlei avonturen mee beleeft. Maar vandaag zal hij niet zijn gebruikelijke avonturen maar iets werkelijk buitengewoons beleven. DONTNOD Entertainment is terug met een gloednieuw, origineel en ontroerend verhaal. Beleef een stukje uit het leven van de jonge Chris, waarbij hij van een gewone zaterdag een episch superheldavontuur maakt.

THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT is niet LIFE IS STRANGE 2, maar de eerste stap op weg naar dit langverwachte vervolg. De aflevering is een op zichzelf staand verhaal dat spelers bij elke playthrough weer nieuwe geheimen laat ontdekken. THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT bevat verwijzingen naar het gloednieuwe verhaal van LIFE IS STRANGE 2.

Citaat van: Jon Brooke, directeur brand- en Europese marketingmanager bij SQUARE ENIX

We zijn erg enthousiast over THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT. We hebben een op zichzelf staande verhalende ervaring gemaakt die boordevol content zit – hoe dieper je graaft, hoe meer je ontdekt. We kondigen met plezier aan dat we deze content helemaal gratis gaan weggeven.


Citaat van: Michel Koch en Raoul Barbet, creative directors van Life is Strange bij DONTNOD Entertainment

We hebben ons LIFE IS STRANGE altijd voorgesteld als een divers universum vol interessante personages en verhalen om te vertellen. Het verhaal van Chris in THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT™ is één van de vele verhalen die we graag met de wereld willen delen.


The Awesome Adventures of Captain Spirit

The Awesome Adventures of Captain Spirit
Release
di 26 jun, 2018
Genre
Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Square Enix
Ontwikkelaar
Dontnod

Steun playstationclan.be