CreŽer je nalatenschap in Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition

CreŽer je nalatenschap in Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition

Vanaf 31 augustus kan je aan de slag met Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition!Maak je klaar om een wereld vol eindeloze mogelijkheden te betreden in Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, wanneer BANDAI NAMCO Entertainment Europe de bekroonde RPG naar PlayStation 4!

Divinity: Original Sin 2 voor pc, ontwikkeld door Larian Studios, staat hoog aangeschreven als een van de beste role-playing-games aller tijden en heeft PC Gamerís 2017 Game of the Year award gewonnen en een 2018 British Academy of Film and Television Arts award (BAFTA). Divinity: Original Sin 2 is alom geprezen met een 93 Metacritic rating en een 10/10 op GameSpot.com, een eer die tot op heden aan slechts 15 games is toegekend. Nu heeft Larian Studios nieuwe kenmerken gecreŽerd en upgrades doorgevoerd voor Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition, waardoor consolespelers eindelijk het meeslepende verhaal en turn-based gevechten kunnen ervaren die de kern vormen van de Divinity-franchise.    

Met Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition kunnen spelers door vrijwel eindeloze mogelijkheden spelen. Ze kunnen een origineel personage maken of een personage kiezen uit een van de zes verschillende oorspronkelijke verhalen. De spelwereld reageert uniek op ieder personage en er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden beschikbaar om te verkennen. Je speelt in de wereld van Rivellon, een wereld verlaten door de goden. Een onderdrukkend bevel dat een verboden magie hanteert ruimt alle magiŽrs op uit angst dat deze magie een breuk veroorzaakt tussen de werelden. Naarmate je sterker wordt door je reis, vervang je de goden die Rivellon hebben verlaten. Van je 4-koppige team krijgt slechts een van jullie de kans om de nieuwe Goddelijke te worden.

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition brengt nieuwe kenmerken voor console, waaronder een inventarisatiesysteem voor voorraad, een nieuw dagboeksysteem, een nieuwe tutorial, een geŁpdate PvP-omgeving en een nieuwe moeilijkheidsgraad. De grootste update is het derde hoofdstuk van de game, dat volledig herschreven is zodat spelers compleet worden ondergedompeld in het rijke en boeiende verhaal van Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition.

Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II
Release
vr 31 aug, 2018
Genre
RPG
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Larian Studios

Steun playstationclan.be