Releasedatum voor My Hero One's Justice!

Releasedatum voor My Hero One's Justice!

My Hero One’s Justice komt officieel in oktober naar PlayStation 4!MY HERO ONE’S JUSTICE, de 3D arena fighting game gebaseerd op de populaire Weekly Shonen Jump® manga- en animereeks, verschijnt in de maand oktober op PlayStation 4.
 
In MY HERO ONE’S JUSTICE  nemen teams van drie het tegen elkaar op in allesvernietigende gevechten. Fans zullen heel wat personages herkennen, waaronder Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo en Tsuyu Asui, naast Pro Heroes All Might en Eraserhead en slechteriken als Stain, Dabi en Himiko Toga. Elk team bestaat uit één hoofdvechter en twee bondgenoten, net zoals de Pro Hero-teams uit de anime.
 
Tijdens gevechten kunnen spelers hun bondgenoten inschakelen, alsook gebruikmaken van hun Quirks (de superkracht van elke held en slechterik) om combo’s te maken en explosief uit de hoek te komen. De Quirk van elk personage is uniek en kan worden gebruikt bij het staan op de grond, het vliegen door de lucht en zelfs vanop gebouwen.
 
MY HERO ONE’S JUSTICE laat spelers hun geliefde anime herbeleven en geeft hen de kans zowel scenes met hun favoriete personage na te spelen alsook exclusieve scenario’s via de Story Mode te ontdekken. Na het uitspelen van het hoofdverhaal uit het standpunt van de helden is het mogelijk de Villain Mode vrij te spelen waarbij je het verhaal kan ontdekken vanuit het standpunt van de slechteriken. Door missies te volbrengen, spelen gamers unieke items vrij voor hun personages om ze nog sterker te maken. Vervolgens kan je het online tegen andere opnemen en strijden voor de beste held ter wereld.

My Hero One's Justice

My Hero One's Justice
Release
vr 26 okt, 2018
Genre
Fighting
Platform
ps4
Uitgever
Bandai Namco
Ontwikkelaar
Byking

Steun playstationclan.be