Bigmoon Entertainment en Koch Media kondigen DAKAR 18 aan!

Bigmoon Entertainment en Koch Media kondigen DAKAR 18 aan!

Bigmoon Entertainment en Koch Media maken vandaag bekend dat ze een overeenkomst zijn aangegaan voor de wereldwijde distributie en co-uitgave van DAKAR 18, een cross-country rallygame met een van de grootste open werelden in een racinggame.Deze game verschijnt in 2018 voor PlayStation 4. DAKAR 18 is gebaseerd op de wereldberoemde rally van de Amaury Sport Organisation (A.S.O.) in Zuid-Amerika. Deze realistische simulatie van de grootste cross-country rally ter wereld laat spelers racen met diverse voertuigen, waaronder motoren, wagens, trucks, quads en SSVís. Spelers kunnen online tegen elkaar racen of offline hun racevaardigheden trainen.

Citaat van: Paulo J. Games, game director van Bigmoon Entertainment

We zijn trots op onze samenwerking met A.S.O en Koch Media om een werkelijk realistische DAKAR-race-ervaring naar spelers van over de hele wereld te brengen. Als officiŽle ontwikkelaar van dit racespektakel, zijn we ervan overtuigd dat DAKAR 18 de beste representatie in een videogame wordt van de ťchte DAKAR.


DAKAR Rally staat bekend als de grootste cross-country rally ter wereld. Om deze race te simuleren, besloot BIGMOON een van de grootste open werelden ooit in een racesimulatie te maken. DAKAR 18 is gericht op realisme en belooft verbluffende beelden en getrouwe vormgeving van alle voertuigen en coureurs van de DAKAR 2018 Rally. De game bevat de belangrijkste, officiŽle teams, voertuigen en coureurs, alle 5 racecategorieŽn (wagens, motoren, trucks, quads en SSVís) en heel veel meer. Spelers kunnen racen in hun eentje, of in de online en offline multiplayerstanden.

Citaat van: Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media

We vinden het geweldig om samen te werken met Bigmoon Entertainment aan deze veelbelovende titel en willen al onze expertise naar het project brengen. We kijken er ook erg naar uit om de Dakar-franchise naar de racing community te brengen.


Citaat van: Marc Coma, sporting director van Dakar

Dakar zal niet langer beperkt zijn tot een avontuur van twee weken, door deze nieuwe game te spelen kunnen fans er het hele jaar van genieten.


Dakar 18

Dakar 18
Release
di 25 sep, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Bigmoon Entertainment

Steun playstationclan.be