Boardgames Reviews

  • Mind Up

    Mind Up

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 22 februari, 2024, 13:00 - 0 Comments
    Mind Up is een snel spelletje waarbij je best gedachtenlezer bent. Kan jij jouw tegenstanders doorzien en aan de haal gaan met jouw favoriete kaart?
  • Vedur

    Vedur

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 15 februari, 2024, 13:02 - 0 Comments
    In Vedur wil jij het weer voorspellen zodat je onder de hoede genomen wordt door je Jarl. Vergaar jij de meeste punten en ben jij de beste weerman- of vrouw?
  • El Grande

    El Grande

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 13 februari, 2024, 14:39 - 0 Comments
    El Grande bestaat al enkele decennia, maar vorig jaar werd het spelletje opgefrist en samen met enkele uitbreidingen opnieuw uitgebracht. Wat vonden wij van deze klassieker?
  • Maps of Misterra

    Maps of Misterra

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 04 februari, 2024, 13:30 - 0 Comments
    Aangekomen op het strand van een onbekend, mistig eiland, is het jouw taak om het in kaart te brengen. Zal jij dat beter doen dan je medecartografen?
  • All Stars Playlist

    All Stars Playlist

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 03 februari, 2024, 15:08 - 0 Comments
    Muziek beluisteren doen we allemaal. Ben jij in staat om de leukste playlist samen te stellen en de liedjes bij elkaar te laten passen? Als je denkt dat je dat beter kan dan je vrienden, dan ben je klaar voor All Stars Playlist!
  • Karak Goblin

    Karak Goblin

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 31 januari, 2024, 11:25 - 0 Comments
    Karak is bekend om zijn dungeon crawler, gericht tot de jongsten onder ons. In datzelfde universum dwalen we opnieuw in de kerkers op zoek naar de eindbaas in Karak Goblin!
  • Sagnir

    Sagnir

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 24 januari, 2024, 13:59 - 0 Comments
    Sagnir is een spel uit de 'Nordic Heritage' reeks, niet toevallig uitgegeven door de IJslandse uitgever Gamia Games. Zijn we in staat om het landschap zo te vormen en de mythische wezens een thuis te bieden?
  • Runir

    Runir

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 18 januari, 2024, 12:09 - 0 Comments
    Ben je in staat om de mooiste runen te vervaardigen en aan de haal te gaan met de meeste punten? Dan ben je klaar voor het spelletje Runir.
  • Bosbuit

    Bosbuit

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 17 januari, 2024, 17:03 - 0 Comments
    De dieren in het bos hebben honger. Ben jij in staat om hen naar de juiste voeding te leiden en kan je dat beter doen dan je tegenstander? Dan ben je klaar voor Bosbuit!
  • Honeymoon Hotel

    Honeymoon Hotel

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 10 januari, 2024, 13:39 - 0 Comments
    Darkpark wil zijn escape room ervaring naar de bordspeltafel brengen. Zijn zij erin geslaagd met hun Honeymoon Hotel?
  • Robo Factory

    Robo Factory

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 07 januari, 2024, 10:06 - 0 Comments
    In de nabije toekomst heeft iedereen een robot. Ben jij in staat om aan de wensen van de klant te voldoen en zo de kubusjes binnen te halen? Dat kom je te weten in je eigen Robo Factory!
  • Skyjo Junior

    Skyjo Junior

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 06 januari, 2024, 09:49 - 0 Comments
    Na Skyjo en diens action variant is er nu ook een Skyjo Junior op de markt. Hoe verging het de allerkleinsten?
  • Blocky

    Blocky

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 05 januari, 2024, 10:20 - 0 Comments
    Petanque maar met kubussen en met vermenigvuldigingen. Dat is in één zinnetje Blocky!
  • Cat in the Box

    Cat in the Box

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 04 januari, 2024, 14:02 - 0 Comments
    Klaar voor een experimenteel slagenspel waarbij niet alleen de uitkomst, maar ook de start onbekend is? Dan ben je klaar voor Cat in the Box!
  • Sounds Fishy

    Sounds Fishy

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 29 december, 2023, 12:33 - 0 Comments
    Met dit partyspelletje zal je vreemde antwoorden horen en moeten verzinnen. Ben jij in staat om het correcte antwoord te achterhalen, want de rest ja, sounds fishy!
  • Woud vol Raadsels

    Woud vol Raadsels

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 28 december, 2023, 09:56 - 0 Comments
    Je moet de prins redden met een drankje dat in het bezit is van jouw gezelschap. Om sneller te zijn gaan jullie door het mysterieuze woud. Vinden jullie tijdig de uitgang van het Woud vol Raadsels?
  • Pook

    Pook

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 27 december, 2023, 09:06 - 0 Comments
    Ga jij ervoor zorgen dat jouw geallieerde clans winnen? Of zijn je tegenstanders je te slim af in het spelletje Pook?
  • Kluster Duo

    Kluster Duo

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 24 december, 2023, 13:06 - 0 Comments
    Het aantrekkelijk spelletje heeft nu ook een tweespelervariant. Lees hier onze bevindingen!
  • The Lord of the Rings - Adventure Book

    The Lord of the Rings - Adventure Book

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 15 december, 2023, 19:27 - 0 Comments
    Klaar om de trilogie van The Lord of the Rings opnieuw te beleven in boekvorm? Dat kan met dit adventure book!
  • Champions!

    Champions!

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 08 december, 2023, 20:30 - 0 Comments
    Wie geeft er de slechtste verjaardagscadeaus? Wie praat er altijd, ook tijdens het slapen? Wie is al dronken na één slok wijn? Als jij kan raden wie dat is, word jij misschien de winnaar in Champions!
  • Bridgerton

    Bridgerton

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 08 december, 2023, 13:43 - 0 Comments
    Ben je klaar om de 19e eeuwse high society in London te vervoegen en op zoek te gaan naar een huwelijkskandidaat? Doe je dansschoenen alvast aan met het spelletje Bridgerton!
  • Chronicles of Avel - New Adventures

    Chronicles of Avel - New Adventures

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 05 december, 2023, 10:05 - 0 Comments
    Wie denkt klaar te zijn met Chronicles of Avel heeft het mis! Met deze New Adventures uitbreiding krijg je er een hoop modi, en een nieuwe baas erbij!
  • Crown Battles - Kickstarter Prototype

    Crown Battles - Kickstarter Prototype

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 26 november, 2023, 13:25 - 0 Comments
    Ding jij mee voor de kroon, of zal het toch eerder iemand van jouw kompanen zijn?
  • Cookie Crash

    Cookie Crash

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 25 november, 2023, 09:57 - 0 Comments
    Vul de koekjestrommel met de juiste koekjes en neem daarna je buit in beslag. Ben jij het echte koekjesmonster?
  • Disney Dixit

    Disney Dixit

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 21 november, 2023, 17:46 - 0 Comments
    Na de gewone Dixit is er nu ook een Disney-versie op de markt. Lees hier hoe je dit spelletje speelt.
  • Waterfall Park

    Waterfall Park

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 21 november, 2023, 16:29 - 0 Comments
    In het amusementspark Waterfall Park moet jij ervoor zorgen dat je de leukste attracties hebt. Daarvoor moet je wel pittig onderhandelen met je medespelers! Ben jij de beste entrepreneur?
  • Château

    Château

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 20 november, 2023, 12:00 - 0 Comments
    Ben jij degene die het snelst alle vakjes in je kasteel kan vullen? Kom het te weten in Château!
  • The Last Kingdom

    The Last Kingdom

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 19 november, 2023, 16:32 - 0 Comments
    Gebaseerd op de Netflix-serie speelt The Last Kingdom zich af ten tijde van de invasie van de Vikingen in Engeland. Ben jij degene die het meeste invloed kan uitoefenen en aan de haal gaat met de overwinning?
  • Archeos Society

    Archeos Society

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 15 november, 2023, 09:47 - 0 Comments
    Ga jij op expeditie of ronsel je liever nog wat extra mankracht? Maak zorgvuldig de afweging in Archeos Society!
  • Orbito

    Orbito

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 11 november, 2023, 17:59 - 0 Comments
    Klaar om in deze 'vier op een rij'-twist je tegenstander te verslaan? Maak kennis met Orbito!

Steun playstationclan.be