Reviews

  • 73

    Suicide Squad: Kill the Justice League

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 18 februari, 2024, 15:36 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na enkele vertoningen op het witte doek komt de Suicide Squad ook naar onze console. Wij gingen met het groepje ongeregeld aan de slag!
  • 86

    Tekken 8

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 15 februari, 2024, 18:32 - 0 Comments
    ps4 ps5 Bandai Namco is er met een nieuwe Tekken! Wat voor nieuws, en ouds brengt deze achtste editie van Tekken met zich mee? Dat lees je hier!
  • 50

    Pretty Girls Klondike Solitaire PLUS

    Review geschreven door JohnCena op do. 15 februari, 2024, 13:43 - 0 Comments
    ps4 ps5 De Pretty Girls zijn terug en deze keer met een Solitaire-game. Een schot in de roos?
  • 80

    Lil’ Guardsman

    Review geschreven door JohnCena op wo. 14 februari, 2024, 14:18 - 0 Comments
    ps5 Wat gebeurt er als je een klein meisje laat beslissen over wie je Middeleeuws stadje binnen mag en wie niet? Wij vroegen het ons nog niet af, maar nu Lil’ Guardsman is verschenen, werd de interesse alvast opgewekt.
  • 50

    Witch Rise

    Review geschreven door JohnCena op zo. 11 februari, 2024, 10:06 - 0 Comments
    ps4 ps5 Ratalaika Games kennen we vooral van de kleine, indietitels met hun eigen stijl. We waren dan ook benieuwd wat Witch Rise ging te bieden hebben.
  • 91

    The Last of Us: Part 2 Remastered

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 03 februari, 2024, 15:29 - 0 Comments
    ps5 In een tijdperk waar de vele remasters ons om de oren vliegen mogen uiteraard de parels van enkele jaren geleden niet mankeren. Wij doken nogmaals in de apocalyptische wereld om het verhaal van Ellie te volgen!
  • 65

    Irem Collection VOL.1

    Review geschreven door JohnCena op wo. 10 januari, 2024, 09:01 - 0 Comments
    ps4 ps5 Ontwikkelaar Irem wist destijds het shoot ‘em up-genre op de (Japanse) kaart te zetten en ziet na al die jaren heruitgaves van hun eerste titels, maar dan voor de thuisconsoles.
  • 84

    Avatar: Frontiers of Pandora

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 07 januari, 2024, 19:07 - 0 Comments
    ps5 Avatar: Frontiers of Pandora komt op de markt en biedt een nieuwe inkijk in het Avatar-universum. De Na'vi verwachten heel wat van je, maar ben je wel in staat om aan deze verwachtingen te voldoen?
  • 70

    Gangs of Sherwood

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 januari, 2024, 12:34 - 0 Comments
    ps5 In een alternatief verleden neemt Robin en de zijnen het op tegen de Sheriff van Nottingham. Klaar om de rebellie te leiden in Gangs of Sherwood?
  • 67

    Transformers: Earthspark Expedition

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 januari, 2024, 12:33 - 0 Comments
    ps4 ps5 Mandroid is wat van plan! Is Bumblebee in staat om hem tijdig een halt toe te roepen? Dat kom je te weten in Transformers: Earthspark Expedition!
  • 62

    Forest Grove

    Review geschreven door JohnCena op zo. 31 december, 2023, 16:10 - 0 Comments
    ps4 ps5 Mysteriegames weten altijd onze aandacht te trekken, maar weet Forest Grove ook de beste Hercule Poirot uit ons boven te halen? Wij gingen met plezier op inspectie.
  • 84

    Call of Duty: Modern Warfare III

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 17 december, 2023, 21:06 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het is de beurt aan Sledgehammer om Modern Warfare III te ontwikkelen. Kregen wij nostalgische gevoelens voor de originele of knalt deze die gevoelens overhoop?
  • 89

    The Talos Principle 2

    Review geschreven door JohnCena op do. 14 december, 2023, 09:39 - 0 Comments
    ps5 Verhalende puzzelgames zoals Portal 2 hebben vaak de revue gepasseerd, maar weinig hebben eenzelfde indruk kunnen nalaten. The Talos Principle deed echter een meer dan geslaagde poging en beloont eindelijk fans met een vervolgdeel.
  • 78

    EA Sports WRC

    Review geschreven door Vinsanity op do. 14 december, 2023, 09:29 - 0 Comments
    ps4 ps5 De WRC-licentie is nu in de handen van EA Sports, en daardoor ging studio Codemasters aan het werk. Is EA Sports WRC een monster van een rallygame of donderen wij zo het ravijn in? Wij zochten het voor jou uit.
  • 76

    The Traveler's Path

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 06 december, 2023, 14:17 - 0 Comments
    ps4 ps5 Laat je in The Traveler's Path leiden door een aantal puzzels. Wij zochten uit of deze nieuwe puzzelgame de moeite is en of deze ook bestemd is voor het hele gezin.
  • 87

    Marvel's Spider-Man 2

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 21 november, 2023, 17:47 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na Peter Parker's entree en de game van Miles Morales vinden die elkaar in deze Spider-Man 2. Een geslaagde samenwerking of niet? Dat lees je hier!
  • 85

    Hot Wheels Unleashed 2 - Turbocharged

    Review geschreven door JohnCena op zo. 19 november, 2023, 21:39 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na het spelen met Hot Wheels-autootjes in onze jeugd, was racinggame Hot Wheels Unleashed het eerste wat ons als volwassene terug wist te teleporteren naar die gouden tijden. Lukt het ontwikkelaar Milestone echter een tweede keer?
  • 54

    Ebenezer and the Invisible World

    Review geschreven door JohnCena op zo. 19 november, 2023, 21:30 - 0 Comments
    ps5 Het verhaal van ‘A Christmas Carol’ is er eentje die elk jaar terug wordt opgerakeld, maar een game waarin Scrooge in Metroidvania-stijl van Londen een betere plek wil maken, die hadden we nog niet. Benieuwd wat dat zou geven.
  • 94

    Diablo IV - Season of Blood

    Review geschreven door Heisenberg op di. 14 november, 2023, 14:46 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na de ietwat dramatische introductie van season 1 waardoor een groot deel van de Diablo IV spelers afhaakten, komt Blizzard nu met season 2: Season of Blood. Is dit een reden om terug in de game te duiken? Of is een terugkeer overbodig?
  • 76

    Robocop Rogue City

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 08 november, 2023, 09:46 - 0 Comments
    ps4 ps5 Robocop, de cyber-flik werkt naarstig verder in Detroit. Zal hij het 'scum' van de straten kunnen houden?
  • 80

    Armored Core VI Fires of Rubicon

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 01 november, 2023, 09:36 - 0 Comments
    ps4 ps5 Armored Core VI Fires of Rubicon is de nieuwste van FromSoftware. Even genadeloos als hun andere games of niet? Dat lees je hier!
  • 70

    Paw Patrol World

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 01 november, 2023, 09:01 - 0 Comments
    ps4 ps5 De wereld ligt open voor onze pups in Paw Patrol World. Kan jij iedereen helpen?
  • 59

    Overpass 2

    Review geschreven door Vinsanity op ma. 30 oktober, 2023, 07:25 - 0 Comments
    ps4 ps5 Gooi een mix van modder, steile heuvels en obstakels bij elkaar en voeg daar de meest ongewone voertuigen bij en je krijgt Overpass 2. Wij vertellen hier of deze mix leidt tot een zegetocht of dat we vastliepen in de modder.
  • 88

    Resident Evil 4: Separate Ways

    Review geschreven door JohnCena op vr. 27 oktober, 2023, 12:15 - 0 Comments
    ps4 ps5 Weinig remakes zullen wat Capcom met Resident Evil 4 heeft gedaan kunnen evenaren, maar veel fans zaten ongeduldig te wachten om te zien wat men met de DLC, Separate Ways, zou hebben gedaan. Ook wij waren benieuwd en zochten het uit!
  • 78

    Ghostrunner 2

    Review geschreven door JohnCena op do. 26 oktober, 2023, 17:25 - 0 Comments
    ps4 ps5 Ghostrunner verbaasde ons enkele jaren geleden met diens snelle, doch onvergefelijke gameplay. De hidden-gem krijgt, mede door alle lof, eindelijk een vervolgtitel en hoopt alle pijnpunten aan te pakken en enkele extra’s te introduceren. We hebben dan ook snel onze katana opgepoetst en doken in de actie die Ghostrunner 2 belooft te bieden.
  • 50

    Paperman: Adventure Delivered

    Review geschreven door JohnCena op vr. 20 oktober, 2023, 10:11 - 0 Comments
    ps4 ps5 Paperman heeft wat vrienden meegenomen en is klaar voor het avontuur! Maar weet Adventure Delivered ook een indruk na te laten op de jongste gamers onder ons?
  • 70

    Bang-On Balls: Chronicles

    Review geschreven door JohnCena op do. 19 oktober, 2023, 17:37 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wat ooit een meme was, is ondertussen zelfs uitgegroeid tot een waardige videogame; Bang-On Balls: Chronicles belooft niks minder dan ware chaos en tonnen plezier. Benieuwd wat dat ging geven.
  • 75

    Asterix and Obelix: Heroes

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 16 oktober, 2023, 21:05 - 0 Comments
    ps4 ps5 De Romeinen voeren weer wat in hun schild! Gelukkig zijn Asterix en Obelix er om een stokje in hun wielen te steken!
  • 80

    EA Sports FC 24

    Review geschreven door JohnCena op zo. 15 oktober, 2023, 21:25 - 0 Comments
    ps4 ps5 FIFA is niet meer, leve EA FC! Het moge duidelijk wezen dat de ontwikkelaar/uitgever zonder veel ernst hun nieuwste voetbalgame zelfs met een naamsverandering nog aan de man krijgt, maar betekent dat ook dat we grootse veranderingen mogen verwachten?
  • 60

    Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance

    Review geschreven door JohnCena op za. 14 oktober, 2023, 20:15 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een eeuwigheid geleden wist Avatar: The Last Airbender menig (kinder)harten te veroveren als tv-serie. Het was dan ook een blij weerziens nu Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance zijn opwachting maakte op de PlayStation. Een geslaagde rentree?

Steun playstationclan.be