Story mode onthuld van Garden Life: a cozy simulator

Story mode onthuld van Garden Life: a cozy simulator

Garden Life: A Cozy Simulator verschijnt op 22 februari 2024

Bekijk hier de story-mode trailer:


Het verhaal van de game verplaatst spelers naar de warme sfeer van een schilderachtig dorpje. In die omgeving krijgen spelers als nieuw aangestelde beheerder de zorg over een verwaarloosde gemeentetuin. Jasmine, een plaatselijke fotograaf met een passie voor bloemen en tuinieren, komt de speler welkom heten en wegwijs maken. Zij is n van de vele kleurrijke personages die spelers tijdens hun avontuur zullen ontmoeten.
 
In de loop van de game krijgen spelers opdrachten van de andere dorpsbewoners, die ze kunnen voltooien voor Florins, de valuta in de game. Met genoeg Florins kunnen spelers nieuwe delen van de tuin ontgrendelen, en gereedschappen en versieringen aanschaffen in de winkel van Leslie, aan het plein van het dorp.

Tijdens hun avontuur kunnen spelers ook diverse gebouwen ontgrendelen, zoals het paviljoen, waar spelers bloemsculpturen van de bewoners vinden, gebaseerd op hun persoonlijkheden en liefhebberijen.

De story mode is gemaakt voor zowel spelers met groene vingers als beginnende tuiniers, en biedt ze alle ruimte om hun tuinen op eigen tempo te ontwikkelen, in een stressvrije omgeving. Door samen te werken met andere dorpsbewoners en hun creatieve ideen te bundelen, kunnen ze de tuin opnieuw tot leven wekken!

Garden Life: a cozy simulator

Garden Life: a cozy simulator
Release
do 22 feb, 2024
Genre
Simulator
Platform
ps4 ps5
Uitgever
Nacon
Ontwikkelaar
Stillalive studios

Steun playstationclan.be