The Exorcist: Believer

The Exorcist: Believer

Ettelijke jaren na The Exorcist is er een opvolger: Believer. Konden wij vanuit onze zetel de duivel uitdrijven, of bleven we op onze honger zitten?

 

Victor moet één van de meest afschuwelijke keuzes maken tijdens een vakantie. Bij een aardbeving raakt zijn hoogzwangere vrouw bedolven en de arts stelt hem voor de keuze: zijn vrouw, of zijn ongeboren dochter.
Nu, 13 jaar later, is Angela opgegroeid tot een doordeweekse tiener. Zoals je al mag verwachten wordt het gemis voor haar moeder groter en keert zij zich tot het spirituele, het oproepen van de geest van haar moeder. Zij doet dit samen met Katherine, een andere tiener van haar school. Nadien verdwijnen zij spoorloos en gaan de ouders op zoek. Na drie dagen worden zij teruggevonden, 50 km van hun school, en zonder kennis van wat er met hen gebeurd is. In eerste instantie lijken ze beide gezond, maar nadien gebeuren er vreemde dingen...

The Exorcist: Believer is een waardige opvolgor van The Exorcist. De sfeer van de oorspronkelijke zit er van in het begin niet in, want je moet het eerder hebben van een opbouwend effect.


Steun playstationclan.be