Trolls

Trolls

Trollen zijn doorgaans vreemde wezens die in zich in grotten verschuilen en een gevaar zijn voor alles rondom hen. In de film Trolls zijn dit eigenlijk kleine wezentjes die houden van feestvieren en knuffelen. Hopelijk zullen de Bergens hier geen stokje voor steken!

 

De Bergens kunnen alleen maar gelukkig zijn wanneer ze een trol opeten. Die trollen zijn overigens steeds vrolijk, kleurrijk, aan het zingen en het dansen. Daarom sluiten zij de trollen ook op en zal er jaarlijks één Bergen een trol oppeuzelen. De koning van de trollen is het beu en zorgt ervoor dat zijn volk ontsnapt en ergens in het bos gaat wonen, ver van die Bergens. Nu, 20 jaar later, gebeurt het ondenkbare: de Bergens vinden onze trolvrienden. Het is nu aan prinses Poppy en enkele van haar vrienden om haar volk te bevrijden van de Bergens. Zal het haar lukken?

Deze vrolijke animatiefilm is uiteraard gericht op de jongsten onder ons. De liedjes die gezongen worden zijn dikwijls gebaseerd op de hits van wanneer de volwassenen zelf jong waren. Mooi meegenomen en een extra excuus om met de kinderen mee te kijken!


Steun playstationclan.be