Wij mochten de PSVR accessoires van Big Ben testen!

Wij mochten de PSVR accessoires van Big Ben testen!

Lees hier onze bespreking over de VR accessoires van Big Ben!VR Starter Pack


Het PSVR starter Pack bestaat uit elf delen:
  • Een camerastand(aard) bedoeld om je PS camera, die je absoluut nodig hebt om met de PSVR te game, bovenop je flatscreen tv veilig te bevestigen.
  • Een lenskap die je handig in de PSVR kan stoppen wanneer je deze niet gebruikt. Zo wordt hij beschermd tegen stof.
  • Twee kabelklemmen die je kan gebruiken om de bediening van je microfoon en de oortjes - die standaard bij de VR zitten - aan jouw kleding vast te klemmen, aangezien je tijdens het gamen het zicht op je omgeving ontnomen wordt.
  • Een potje reinigingsvloeistof voor het reinigen van de lenzen.
  • Een reinigingsdoek(je), om in combinatie met de reinigingsvloeistof, je lenzen proper te maken.
  • Vijf (gewone) reinigingsdoekjes om het oppervlak van de VR te reinigen.

Waar ik in deze kit uitermate tevreden over ben is de camerastand, en de kabelklemmetjes. Het gebruik van de PSVR brengt een hoop draden met zich mee en zo kunnen we ze handig, maar toch dichtbij, op dezelfde plaats houden.

De doekjes zijn wel zo klein, dat ik er eerst over keek. Denk aan doekjes met een oppervlakte van 2,5 cm x 2,5 cm. In de praktijk zal je hiervan wel eens gebruik maken, vooral om de lenzen te reinigen. Al kan ik me voorstellen dat je sneller naar een ander type doekje zal grijpen.Dit accessoirepak is te koop bij bol.com voor 19,99.

VR Opberghoes


Deze opberghoes is uiterst handig voor het wegzetten van je PSVR, en je weinig tot geen ruimte hebt in je gameruimte - of als je vrouw / vriendin er niet een hoop kabels bij wil, en je materiaal netjes opgeruimd wil zien. Deze hoes, met een harde buitenkant, is ook zeer veilig! Een stoot wordt namelijk vlot geabsorbeerd, al is het niet de bedoeling om bruut om te gaan met de inhoud. De hoes bestaat uit twee compartimenten. Het ene om je bril netjes te plaatsen, met daaronder nog ruimte om je kabels, bijgeleverde oortjes, en zelfs nog meer in op te bergen. Deze hoes is zeker het minimum dat je nodig hebt om je VR veilig weg te stoppen.Deze opberghoes is te koop bij bol.com voor 44,99.

VR Standaard


Geen zin om je Playstation VR op te bergen, maar wil je ermee pronken bij je vrienden die er nog geen hebben? Dan is deze standaard iets voor jou. Niet alleen kan je hierop je VR-bril plaatsen, om zo de aandacht van de ruimte naar zich toe te trekken, maar met de bijgeleverde batterijen kan je ook LED lichtjes activeren die hem nog extra in de verf zetten. Of heb je geen vrouw of vriendin en voldoende plaats in je gameruimte, dan is deze standaard iets voor jou!Deze standaard is te koop bij bol.com voor 35,99.

Steun playstationclan.be