Playstation on-demand

Playstation on-demand

Playstation Vue gaat de concurrentie aan met Netflix.

Playstation Vue is aangekondigd door Sony. Met deze nieuwe content kan je live of on-demand tv kijken. Playstation Vue zal eerst voor de Playstation 3 en Playstation 4 verschijnen via een applicatie en zal later ook te gebruiken zijn op andere apparaten.  Met Playstation Vue kun je televisie kijken zonder een abonnement te hebben op kabeltelevisie, maar je hebt wel een internetverbindingen nodig.  

Maandelijks betaal je een bedrag net zoals dat nu gaat met Netflix. Hierbij krijg je toegang tot tientallen zenders.

De aankondiging van Playstation Vue richtte zich op de Amerikaanse tv-markt, waar zenders werden genoemd als CBS, Fox en NBC. Welke zenders richtingen de BENELUX komt is nog niet bekend.

Een van de mogelijkheden van Playstation Vue is dat je shows kunt taggen, wat betekent dat je toegang krijgt tot alle beschikbare afleveringen van een bepaalde serie. Afleveringen zijn drie dagen na de dag van uitzenden toegankelijk om te bekijken. Ook zullen er shows aangeraden worden op basis van populariteit en wat jij als gebruiker liket.

Playstation Vue gaat volgende maand in gesloten bta voor PS3 en PS4. Op deze platformen zal de service ook het eerst beschikbaar komen, maar later zal het zich uitbreiden naar andere apparaten.

Wanneer Playstation Vue naar de BENELUX komt is nog niet zeker.


Steun playstationclan.be