Doom - Unto The Evil

Doom - Unto The Evil

Doom pakt uit met een eerste van drie DLC-paketten. Hier kan je lezen wat je allemaal kan verwachten.

 

Nieuwe Mappen, Wapens en Demoon!


Dit is zowat in een notendop wat je kan verwachten van Unto The Evil.
  • Cataclysm is een map die grofweg in twee gedeeld is. Een deel speelt zich af in de moderne Mars-faciliteit,  en door middel van een doorgang kom je rechtstreeks in de krochten van de hel terecht. Hier zijn ook veel jumpplatformen, waardoor je de vijand goed kan belagen.
  • Offering is een hell-map die gekenmerkt wordt door een soort ru´ne, afgebakend door vuur en afgronden. Hier is het belangrijkste aspect de verticaliteit van de map. Je hebt zowel ondergrondse kamers als een soort uitkijkbruggen, met elkaar verbonden door trappen of opstapjes.
  • Het sneeuwt in de he... euhm op Mars. Offering speelt zich af in een Martiaanse, winterse omgeving. De map wordt gekenmerkt voor vele doorgangen en de jumppads die zich daar bevinden. Door de bruggen kan je een makkelijk doelwit spotten, of in het slechtere geval, zelf de prooi zijn.
Je krijgt ook twee nieuwe wapens ter beschikking: de Kinetic Mine en de UAC EMG Pistol. De mijn is zeer gemakkelijk te hanteren, want deze  wordt automatisch aangetrokken door een naburige vijand alvorens te ontploffen. Het pistool kan je zeer snel afvuren, al moet je hiervoor wel snel en goed richten. Hierdoor biedt het pistool weinig meerwaarde, want er waren in mijn opinie, al betere wapens beschikbaar.
De Harvester is een demoon die toch wat overpowered lijkt. Ja, nog meer als de andere! Hij zweeft en schiet bliksem naar vijanden, waardoor hij ook leven regenereert.

Verder is er nog nieuwe uitrusting en zijn er de nieuwe 'taunts', maar deze veranderen niets aan de gameplay.


DOOM

DOOM
Release
vr 13 mei, 2016
Genre
First Person Shooter
Platform
ps4
Uitgever
Bethesda
Ontwikkelaar
id Software

DOOM kopen?