Boardgames Reviews

  • Mojo

    Mojo

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 08 juli, 2024, 07:49 - 0 Comments
    In Mojo gaat het erom tactisch om te springen met je gedeelde hand om zo weinig mogelijk punten te scoren. Voel jij je mojo al opkomen?
  • Black Stories V.I.P. Fails

    Black Stories V.I.P. Fails

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 05 juli, 2024, 08:07 - 0 Comments
    In deze speciale editie van Black Stories worden verhalen van beroemdheden uit de doeken gedaan. Slaag jij erin om te achterhalen wat er precies gebeurde?
  • Saboteur 20-jarige Jubileumeditie

    Saboteur 20-jarige Jubileumeditie

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 02 juli, 2024, 07:47 - 0 Comments
    Na 20 jaar Saboteur te spelen, vele nieuwe edities, promokaarten en uitbreidingen komt 999 Games met een heuse jubileumeditie op de proppen. Wat je mag verwachten kan je hier lezen!
  • Battle Royale Last One Standing

    Battle Royale Last One Standing

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 30 juni, 2024, 13:25 - 0 Comments
    In Battle Royale komt het erop aan om ervoor te zorgen dat je team als laatste overblijft. Ben jij de Last One Standing?
  • Take 5!

    Take 5!

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 18 juni, 2024, 15:50 - 0 Comments
    In Take 5! moet je je tegenstander erin luizen om zoveel mogelijk kaarten en koeienkoppen te verzamelen. Raak jij ongeschonden uit het spel?
  • Exoplanet

    Exoplanet

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 16 juni, 2024, 15:09 - 0 Comments
    Samen met de teams van andere spelers zal je je nieuwe thuis moeten verkennen, bebouwen en ontginnen. Welk team dat het beste doet, wint het spel in Exoplanet!
  • Mission Control Critical Orbit

    Mission Control Critical Orbit

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 02 juni, 2024, 16:02 - 0 Comments
    De gezagvoerder zit in een baan om de aarde en heeft lucht nodig! Zullen de stations op aarde hem kunnen helpen, en dit op 20 minuten? Kom dat te weten in Mission Control Critical Orbit!
  • Long Lost Love Letter

    Long Lost Love Letter

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 25 mei, 2024, 20:32 - 0 Comments
    Wil je je geliefde een geheime boodschap sturen? Dat kan met deze Long Lost Love Letter!
  • Paw of Duty

    Paw of Duty

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 21 mei, 2024, 08:39 - 0 Comments
    In Paw of Duty versla je je tegenspeler door jouw poezen tactisch te plaatsen. Win jij de strijd?
  • Bite the Bullet: You Are a Legend

    Bite the Bullet: You Are a Legend

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 19 mei, 2024, 19:34 - 0 Comments
    Van de maker van Saboteur komt nu een heus western spel in boekvorm naar je toe! Lees hier wat je mag verwachten van Bite the Bullet: You Are a Legend!
  • Medical Mysteries - New York Emergency Room

    Medical Mysteries - New York Emergency Room

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 03 mei, 2024, 07:34 - 0 Comments
    Zal jij er in slagen om jouw patiŽnt de nacht te laten overleven? Test je medische kennis in Medical Mysteries - New York Emergency Room!
  • Skull King

    Skull King

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 01 mei, 2024, 12:45 - 0 Comments
    Niet alleen de slagen winnen, maar ook correct voorspellen hoeveel je er zal halen is belangrijk! Als je daar nog enkele bonussen kan aan koppelen, ben je goed op weg om de Skull King te worden!
  • Evacuation

    Evacuation

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 28 april, 2024, 19:48 - 0 Comments
    Het is zover! Onze zon begint uit te zetten waardoor het leven op aarde ondraaglijk wordt. Gelukkig is de mensheid erin geslaagd een nieuwe planeet te vinden waar we ons op kunnen vestigen! Evacueer jij beter dan je tegenspeler? Dan kan je het spel winnen!
  • Villainous: Despicable Plots

    Villainous: Despicable Plots

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 16 april, 2024, 13:10 - 0 Comments
    Disney Villainous komt af en toe met een nieuwe uitbreiding op de proppen die enkele nieuwe personages introduceert. Wie maakt er toch allemaal die... Despicable Plots?
  • Karak II

    Karak II

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 15 april, 2024, 09:40 - 0 Comments
    Na het doorgraven van de kerker en het handelen met de geest in Karak Goblin is het nu tijd om naar buiten te treden en in Karak II de open gebieden te verkennen. Als dat maar goed afloopt!
  • That's Not A Hat Pop Culture

    That's Not A Hat Pop Culture

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 14 april, 2024, 16:16 - 0 Comments
    That's Not A Hat is reeds een gekend en populair partyspel, deze Pop Culture zorgt voor een extra twist!
  • Marabunta

    Marabunta

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 11 april, 2024, 09:57 - 0 Comments
    Twee mierenkolonies zijn van plan om een nieuw gebied in te palmen. Doen jouw mieren dat beter dan die van je tegenstander? Dat kom je te weten in Marabunta!
  • CoraQuest

    CoraQuest

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 10 april, 2024, 13:11 - 0 Comments
    Ga samen met jou en je vrienden op queeste voor tovenaar Kiezelsteen en zijn hulpjes, de kabouters Kevin en Annabel. Versla jij de ongure types en breng je de missie tot een goed einde?
  • Cabanga

    Cabanga

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 09 april, 2024, 09:41 - 0 Comments
    Cabanga is een spel waarbij je alert moet blijven, zodat je anderen minpunten kan geven en hier en daar tactisch met je kaarten moet omspringen om er zelf zo weinig mogelijk te kunnen krijgen.
  • KoeHandel Festival

    KoeHandel Festival

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 08 april, 2024, 09:39 - 0 Comments
    Ben jij in staat om als veehouder de beste koeien voor jezelf aan te kopen. Slaag je er ook nog in om de meeste types te verzamelen? Dan ben jij waarschijnlijk de winnaar van het KoeHandel Festival!
  • Drakenherders

    Drakenherders

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 07 april, 2024, 14:22 - 0 Comments
    Als drakenherder moet je ervoor zorgen dat de draken goed terechtkomen, en het liefst in jouw speelgebied. Speel je hand goed en beÔnvloed het magische boek voor winst!
  • MLEM Space Agency

    MLEM Space Agency

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 06 april, 2024, 12:23 - 0 Comments
    Het is gebeurd! Katten hebben de mensheid overgenomen en sturen nu succesvol katstronauten richting de ruimte. Zullen jouw poezen de meeste punten sprokkelen of niet? Dat kom je te weten in MLEM Space Agency!
  • Ontmasker de Weerwolven

    Ontmasker de Weerwolven

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 04 april, 2024, 12:28 - 0 Comments
    Ben je als burger in staat om de weerwolven te ontmaskeren, of blijf je als weerwolf uit het vizier van de burgers? Dat staat je te wachten in Ontmasker de Weerwolven!
  • Wyrmspan

    Wyrmspan

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 31 maart, 2024, 12:55 - 0 Comments
    Na het succes van Wingspan, en de vele uitbreidingen, heeft men het idee gehad om de gameplay toe te passen, met hier en daar een wijziging, op draken. Ziedaar, de geboorte van Wyrmspan!
  • Roll Camera!: The Filmmaking Board Game

    Roll Camera!: The Filmmaking Board Game

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 27 maart, 2024, 16:29 - 0 Comments
    Altijd al met je vrienden een film willen maken? Dan is het nu je kans! Neem ťťn van de functies aan en maak samen een hit, of een cultfilm, maar dat ligt in jullie handen in Roll Camera!
  • Sheep Hop!

    Sheep Hop!

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 23 maart, 2024, 10:54 - 0 Comments
    Kan jij meer schapen naar de schapenstal brengen dan de wolven kunnen vangen?
  • Trio

    Trio

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 12 maart, 2024, 09:43 - 0 Comments
    Kan jij als eerste de trio's verzamelen in Trio ?
  • The 7 Seas - Prototype

    The 7 Seas - Prototype

    Review geschreven door Heer_Vonck op zo. 10 maart, 2024, 19:03 - 0 Comments
    Critical Hut, een Belgische ontwikkelaar komt binnenkort met The 7 Seas op gamefound, een crowdfunding-platform. Lees hier wat je kan verwachten!
  • After Us

    After Us

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 08 maart, 2024, 09:26 - 0 Comments
    Nadat de mensheid het heeft verkorven is het tijd voor onze neven, de apen, om het over te nemen, al dan niet gebruik makend van de overgebleven technologie.
  • Sagaland: Time to Wish

    Sagaland: Time to Wish

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 07 maart, 2024, 10:32 - 0 Comments
    Sagaland: Time to Wish is een pocketspel waar je de verstopte figuren zo snel mogelijk naar het kasteel moet brengen!

Steun playstationclan.be