Review: Trust GXT 415PS

Review: Trust GXT 415PS

Op zoek naar een budgetvriendelijke headset? Dan is de Trust GXT 415PS misschien iets voor jou!

 

De headset sluiten we aan op de jack-aansluiting op onze PS5 controller. De headset werkt trouwens ook met andere apparaten, zoals een standaard computer. Je kan de headset vergroten door de oorkleppen verder uit te schuiven. In het begin voelt het materiaal vrij stug (zoals de oorkleppen of de bescherming bovenaan het hoofd) maar na een tijdje heb je hier geen last van. De microfoon kan je inschakelen door deze gewoonweg naar beneden te doen. Verder heb je geen mogelijkheid om de positie van deze te be´nvloeden.

Het geluid dat we krijgen is een vol stereogeluid en geeft de illusie van een 'surround-light'. De microfoon werkt degelijk en het geluid hiervan is zoals het hoort. De manuele bediening van de headset is echter vrij beperkt: we hebben een volumedraaiknop en een muteknop voor de microfoon. Je kan dus bijvoorbeeld niet het partygeluid en het gamegeluid afzonderlijk be´nvloeden.

Deze Trust GXT 415PS is een degelijke headset als je kijkt naar prijs/kwaliteit. Je krijgt de basis mee - een vol geluid en degelijk design - maar de meer uitgebreide functies zoals draadloos of het afzonderlijk be´nvloeden van party- en gamegeluid blijft uit, en dat is normaal voor deze budgetvriendelijke headset.


Steun playstationclan.be