Reviews

  • 70

    Quake

    Review geschreven door Heer_Vonck op wo. 15 september, 2021, 14:34 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na succesvolle reboots van Wolfenstein en Doom brengt Bethesda ons Quake. Geen nieuwe Quake, maar onze ouwe gouwe die naar onze current-gen console komt.
  • 76

    WRC 10

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 15 september, 2021, 11:24 - 0 Comments
    ps4 ps5 WRC 10 brengt een ode aan 50 jaar rally rijden. Wij gingen met de jongste telg uit deze lange reeks aan de slag.
  • 73

    PAW Patrol: Avonturenstad Heeft Je Nodig

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 11 september, 2021, 07:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 De Paw Patrol pups zijn er opnieuw en zijn nu nodig in Avonturenstad. Pup pup boogie jij je een weg naar daar?
  • 75

    RiMS Racing

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 08 september, 2021, 14:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 Met RiMS Racing mogen we een nieuwe motorgame verwelkomen op onze Playstation. Wij zochten uit of deze nieuwkomer zich kan meten met de gevestigde orde of zich in het achterveld bevindt.
  • 54

    Pretty Girls Panic!

    Review geschreven door JohnCena op wo. 08 september, 2021, 11:58 - 0 Comments
    ps4 ps5 Soms kruist er al eens een ‘bizarre’ videogame ons pad, waar we niet meteen weten wat verwacht. We waren dan ook zeer benieuwd om met Pretty Girls Panic! aan de slag te gaan. De titel was alvast veelbelovend…
  • 94

    Ghost of Tsushima Director's Cut

    Review geschreven door Heer_Vonck op za. 04 september, 2021, 08:12 - 0 Comments
    ps4 Vorig jaar kwam Ghost of Tsushima uit en onlangs werden we verblijd met de Director's Cut. Hoe ervaren wij deze game op onze PS5?
  • 68

    Little Witch Academia: VR Broom Racing

    Review geschreven door JohnCena op wo. 25 augustus, 2021, 11:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 De Japanse Little Witch Academia-anime draait al enkele seizoenen mee (tevens te bekijken via Netflix) en kende reeds een videogame-adaptatie. Nu komt daar nog een VR-game bij, waarin het racen op bezems centraal staat. Een must-play? Wij haalden de heksenhoed boven en zochten het uit.
  • 81

    NEO: The World Ends With You

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 17 augustus, 2021, 10:53 - 0 Comments
    ps4 NEO: The World Ends With You kende vorige maand zijn release op onze console. Hoe wij dat einde van de wereld ervoeren, kan je hier lezen!
  • 92

    Hades

    Review geschreven door JohnCena op di. 10 augustus, 2021, 15:00 - 0 Comments
    ps4 ps5 Pc-games die als pareltjes worden bestempeld en in de prijzen vallen zien we maar al te graag de overstap maken naar onze geliefde PlayStation-console. Het team achter Hades had echter grote schoenen te vullen, want kan deze Game of the Year ook schitteren op de PS4/5?
  • 60

    Cotton Reboot

    Review geschreven door JohnCena op ma. 09 augustus, 2021, 11:17 - 0 Comments
    ps4 ps5 We schuiven het niet onder banken of stoelen dat we fan zijn van reboots en remakes, al was het maar zodat een nieuw publiek een oud pareltje zou kunnen ontdekken. Met Cotton Reboot voegen we een eerste 'cute ‘em up' aan dat lijstje toe.
  • 80

    Guilty Gear StriVe

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 05 augustus, 2021, 10:15 - 0 Comments
    ps4 Guilty Gear StriVe is de opvolger van Guilty Gear Xrd, en hier maakt Sol een einde aan zijn saga.
  • 87

    F1 2021

    Review geschreven door Vinsanity op wo. 28 juli, 2021, 16:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het huidige F1 seizoen is er één op het scherpst van de snee. Kan deze spanning in F1 2021 geëvenaard worden?
  • 72

    Within The Blade

    Review geschreven door JohnCena op ma. 26 juli, 2021, 09:26 - 0 Comments
    ps4 ps5 Videogames hoeven niet altijd een uitgebreid thema of verhaal te hebben, maar als er een spel rond ninja’s wordt uitgebracht, dan is onze interesse automatisch gewekt. We waren dan ook benieuwd wat Within the Blade te bieden heeft…
  • 83

    The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 20 juli, 2021, 10:13 - 0 Comments
    ps4 ps5 The Dungeon of Naheulbeuk is onverwachts op onze console beland. Wij hebben de kerker doorzocht en je kan hier lezen wat wij vonden.
  • 60

    Crash Drive 3

    Review geschreven door JohnCena op ma. 19 juli, 2021, 10:18 - 0 Comments
    ps4 ps5 Een game zowel uitbrengen op console als smartphones en tablets doet ons vaak de wenkbrauwen fronsen, maar als dat betekent dat we met Crash Drive 3 meer plezier kunnen beleven, dan namen we maar al te graag de proef op de som!
  • 88

    Scarlet Nexus

    Review geschreven door Heer_Vonck op do. 08 juli, 2021, 09:27 - 0 Comments
    ps4 ps5 Scarlet Nexus is onlangs uitgebracht en brengt ons een game waar hyperconnectiviteit centraal staat. Lees hier onze ervaringen.
  • 54

    Wonder Boy: Asha in Monster World

    Review geschreven door JohnCena op ma. 05 juli, 2021, 09:57 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wonder Boy: Asha in Monster World is een van zo’n heruitgaves waar retroliefhebbers al even op hebben zitten wachten. Maar slaagt de volledig geremasterde versie van Wonder Boy IV er ook in te overtuigen?
  • 54

    Spirit Lucky's Grote Avontuur

    Review geschreven door Heer_Vonck op vr. 02 juli, 2021, 09:50 - 0 Comments
    ps4 ps5 Wie thuis een kleuter en een Netflix-abonnement heeft, weet dat Spirit een tekenfilmreeks is omtrent de avonturen van Spirit en diens baasje, Lucky. Spirit galoppeert naar onze console, maar springt die over de hindernis of niet? Dat lees je hier!
  • 91

    Final Fantasy VII Remake Intergrade

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 28 juni, 2021, 10:21 - 0 Comments
    ps5 Met de komst van de PS5 heeft Final Fantasy VII Remake een upgrade gekregen onder de naam van Intergrade. Upgrade of niet, dat lees je hier!
  • 72

    The Last Kids on Earth and the Staff of Doom

    Review geschreven door Heer_Vonck op di. 22 juni, 2021, 18:22 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na de grafische novelle en de tekenfilmreeks komen The Last Kids on Earth ook naar onze console. Benieuwd naar onze ervaringen?
  • 70

    Operation: Tango

    Review geschreven door JohnCena op ma. 21 juni, 2021, 10:28 - 0 Comments
    ps4 ps5 Beschik je over een vaste gamebuddy, maar ben je die potjes Destiny, Rocket League, FIFA en zelfs PUBG kotsbeu, dan is er goed nieuws! Dankzij Operation Tango is er immers een nieuwe, pure, co-op game op de markt. Eentje van hetzelfde kaliber als It Takes Two? Wij hoopten alvast op uren speelplezier.
  • 74

    Mighty Goose

    Review geschreven door JohnCena op zo. 20 juni, 2021, 10:43 - 0 Comments
    ps4 ps5 Metal Slug is al even van onze beeldbuis verdwenen, maar weet nog altijd een bron van inspiratie te zijn voor bepaalde indiegame-ontwikkelaars. Zo probeert ook Mighty Goose een ode te brengen aan het retrogenre. Benieuwd of men met g(l)ans zou slagen.
  • 58

    Beautiful Desolation

    Review geschreven door JohnCena op ma. 14 juni, 2021, 19:23 - 0 Comments
    ps4 ps5 Het point-and-click genre is er eentje die op pc nog steeds erg in aantrek is, maar op console niet in grote getallen aanwezig is. Met Beautiful Desolation brengt ontwikkelaar The Brotherhood daar voor heel even verandering in.
  • 66

    Tour de France 2021

    Review geschreven door Vinsanity op zo. 13 juni, 2021, 08:45 - 0 Comments
    ps4 ps5 We kennen allemaal de prachtige beelden uit de koers van Sporza, NOS en Eurosport. Maar is Tour de France 2021 ook pracht en praal of fietsen we binnen de kortste keren rond met de pap in de benen?
  • 86

    Ratchet and Clank: Rift Apart

    Review geschreven door JohnCena op di. 08 juni, 2021, 16:00 - 0 Comments
    ps4 Na Returnal moesten we niet heel lang wachten op een nieuwe PS5-exclusive en weet het olijke duo Ratchet en Clank terug zijn intrede te maken met Ratchet and Clank: Rift Apart. Een geslaagde action-platformer zoals we van Insomniac Games gewoon zijn?
  • 88

    Mass Effect Legendary Edition

    Review geschreven door Heer_Vonck op ma. 07 juni, 2021, 19:26 - 0 Comments
    ps4 ps5 Na Andromeda heeft EA besloten om ons te verblijden met de originele Mass Effect-trilogie, gebundeld in een Legendary Edition. Enjoy!
  • 65

    R-Type Final 2

    Review geschreven door JohnCena op ma. 24 mei, 2021, 21:20 - 0 Comments
    ps4 R-Type Final moest in 2004 het einde betekenen van de shoot ‘em up franchise, maar in realiteit kon men geen afscheid nemen. R-Type Final 2 is dan ook het resultaat van een crowdfunding project dat in 2019 bakken geld wist op te halen. Wij waren alvast benieuwd naar het eindresultaat.
  • 84

    Returnal

    Review geschreven door JohnCena op za. 22 mei, 2021, 15:46 - 0 Comments
    ps5 Het was even wachten op de eerste echte AAA PS5-exclusive gamerelease (Demon’s Souls niet meegerekend), maar met Returnal brengt Sony heel wat spanning in huis. Een aanrader? Wij gingen met Housmarque’s roguelike shooter aan de slag. Opnieuw en opnieuw en opnieuw…
  • 78

    NieR Replicant ver.1.22474487139

    Review geschreven door Heisenberg op zo. 16 mei, 2021, 21:29 - 0 Comments
    ps4 Nier Replicant ver.1.22474487139 is de ge-upgrade versie van Nier: Automata. Voorheen is deze enkel in Japan gereleased, waar deze Nier Replicant een ware culthit was. Zorgt zijn komst naar het westen voor hetzelfde resultaat?
  • 54

    Touhou Hyouibana - Antinomy of Common Flowers

    Review geschreven door JohnCena op zo. 16 mei, 2021, 21:00 - 0 Comments
    ps4 Het fighting game genre is er eentje die al sinds onze prille jeugd meegaat. Of het nu in 2D of 3D is; we zijn altijd voor een pak slaag te vinden. Tot we Touhou Hyouibana - Antinomy of Common Flowers voorgeschoteld kregen…

Steun playstationclan.be