Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Heer_Vonck

 • Films en Series / Those Who Wish Me Dead

  Gepost op do. 17 juni, 2021, 08:22


  In Those Who Wish Me Dead word je meegenomen in een zenuwslopend verhaal door de Montana wildernis. Deze Amerikaanse westernthriller met Oscar-winnares Angelina Jolie in de hoofdrol is gebaseerd op de gelijknamige roman van Koryta.

  De film vertelt het verhaal over Hannah Faber die werkt bij de speciale eenheid van de brandweer. Hannah kan het haarzelf niet vergeven dat zij drie mannen niet heeft kunnen redden bij een brand. Tot op een dag dat Hannah een 12-jarig jongetje ontmoet die op de vlucht is voor twee wraakzuchtige moordenaars.

  Those Who Wish Me Dead is binnenkort beschikbaar:
  24/06/2021 - digitale aankoop via o.a. iTunes & Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.
  08/07/2021 - VOD via o.a. Telenet, Proximus, BeTV, iTunes, Apple TV, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

  SYNOPSIS
  Een ​​jonge tiener is getuige van de moord op zijn vader in de buurt van een groot nationaal bos. Achtervolgd door huurmoordenaars die hem het zwijgen willen opleggen, ontmoet hij in de wildernis al snel een ervaren brandwacht en overlevingsdeskundige die hem onderdak biedt in haar uitkijktoren. Wanneer de huurmoordenaars het bos in brand steken om hun sporen uit te wissen, moet het paar een dodelijke brand overleven die hen dreigt te verteren en de moordenaars te slim af zijn.
 • Films en Series / Manifest - seizoen 2

  Gepost op za. 05 juni, 2021, 10:47


  Een vliegtuig ondervindt plots hevige turbulentie en eens alle passagiers veilig voet aan de grond gezet hebben, blijkt dat vijf jaar gepasseerd is: dat is het intrigerende uitgangspunt van Manifest.

  De serie heeft inmiddels ook bij ons een trouwe schare fans opgebouwd, die nu op hun wenken bediend worden met de release van het tweede seizoen. En of dat nog niet genoeg was, staat er inmiddels een derde seizoen in de steigers!

  Het tweede seizoen van Manifest is vanaf 7 juli beschikbaar op DVD. Vanaf die dag is ook de boxset met de eerste twee seizoenen beschikbaar!
   
  SYNOPSIS
  Naast de vraag wat er precies gebeurd is met vlucht 828, is er ook de vraag wat er met de passagiers gebeurd is… en waarom. In dertien intrigerende, meeslepende afleveringen volgen we de onderlinge band van de overlevenden, en hun paden die elkaar kruisen. Daarnaast wordt het overkoepelende mysterie ontrafeld en wordt het doel onthuld dat hun lot zal bezegelen.
 • Films en Series / The Flash - seizoen 6

  Gepost op zo. 30 mei, 2021, 08:17
  Niets is sneller dan Barry Allen, of wel? De tijd lijkt de snelste man op aarde in te halen. Na een persoonlijk drama en een nieuwe crisis die Central City bedreigt moet

  Barry zijn team zo stilaan voorbereiden op een toekomst zonder hem. Het zesde seizoen van DC - reeks The Flash bevat alle nodige ingrediënten om Flash-gewijs de afleveringen in sneltempo te bingewatchen!

  Het zesde seizoen van The Flash is vanaf 9 juni beschikbaar op Blu-ray en DVD. De boxset met alle seizoenen tot nu toe is vanaf dan ook beschikbaar op DVD.
   
  SYNOPSIS
  Hoe snel hij ook is, Barry Allen oftewel The Flash, kan zijn lot niet ontlopen. Of toch wel? Terwijl een dreigende crisis de stad Central City nadert, verwerken Barry en zijn vrouw Iris West-Allen het verlies van hun dochter Nora, die ook een speedster was. Ondertussen probeert Barry om Team Flash voor te bereiden op een toekomst zonder hem.
 • Films en Series / Mortal Kombat

  Gepost op zo. 09 mei, 2021, 09:23


  Finish him! Fatality! Bij het horen van deze woorden in de uiterst succesvolle videogame Mortal  Kombat weet je meestal hoe laat het is en wordt jouw personage op vakkundige wijze een kopje kleiner gemaakt. Na het succes van de gamesreeks veroveren de personages nu ook de filmwereld!

  Mortal Kombat volgt MMA-vechter Cole Young wanneer hij achtervolgd wordt door Outworld's beste strijder Sub-Zero. Tijdens zijn zoektocht naar zijn afkomst sluit Cole zich aan bij een groep uitverkorenen die proberen Earthrealm te verdedigen in een strijd tegen Outworld. Lukt het Cole om op tijd zijn arcana - de immense kracht die in zijn ziel verborgen zit - te vinden en de wereld te redden?

  SYNOPSIS
  Cole Young verdient zijn geld als MMA-vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd. Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is. Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een toevluchtsoord is voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano. Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen hun vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven moeten worden om zijn arcana te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit. Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld voorgoed tegenhouden?
 • Films en Series / Godzilla

  Gepost op wo. 05 mei, 2021, 09:24


  Laat de brute natuurkrachten uit Godzilla (2014) nog meer tot leven komen in de kwaliteit van 4K Ultra HD wanneer 's werelds beruchtste monster het opneemt tegen de kwaadaardige wezens die het voortbestaan van de mensheid bedreigen. Herbeleef deze topfilm binnenkort thuis.

  Godzilla (2014) - de moderne uitvoering van het bekende monsterepos - is vanaf 26 mei beschikbaar op 4K Ultra HD.
   
  SYNOPSIS
  In dit spectaculaire avontuur neemt het bekendste monster ter wereld, Godzilla, het op tegen kwaadaardige wezens die als gevolg van de wetenschappelijke arrogantie van de mensheid ons bestaan bedreigen.
 • Films en Series / Supernatural - seizoen 15

  Gepost op za. 01 mei, 2021, 08:56


  Na 15 seizoenen mag de '67 Chevy Impala van de broers Winchester de garage in. Vooraleer ze definitief met pensioen mogen moeten Sam en Dean de ultieme confrontatie aangaan: na tal van demonen, mythische wezens, monsters en engelen komen ze nu tegenover God zelf te staan...

  Het vijftiende seizoen van Supernatural is vanaf 26 mei beschikbaar op DVD. Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de bovennatuurlijke avonturen van de broers is er de boxset, die maar liefst alle 327 afleveringen bundelt! Een absolute must-have voor de fans!
   
  SYNOPSIS
  In hun eindeloze zoektocht om de wereld te redden, hebben Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) samen met de engel Castiel (Mischa Collins) goden, demonen, mythische wezens en monsters getrotseerd. In een onheilspellende eindstrijd namen ze het op tegen niemand minder dan God zelf. Dit doet Hem besluiten hun wereld voorgoed te vernietigen. In de laatste 20 afleveringen van dit seizoen komt er een eind aan de lange, zware roadtrip die Sam en Dean hebben afgelegd, nadat ze hun hele leven hebben gewijd aan het beschermen van mensen tegen allerlei kwaadaardige wezens.
 • Events / Outriders

  Gepost op zo. 11 april, 2021, 11:24
  Outriders online, wat helpen levelen en verder gaan met het verhaal
 • Events / Outriders online

  Gepost op ma. 05 april, 2021, 13:01
  Outriders online

  Ik speel wel op de PS4, dus lange laadtijden (als je PS5 hebt kan dit mss enerverend zijn)
 • Events / Outriders online

  Gepost op ma. 05 april, 2021, 13:00
  Outriders online

  Ik speel wel op de PS4, dus lange laadtijden (als je PS5 hebt kan dit mss enerverend zijn)