Grootste uitbreiding ooit voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nu beschikbaar

Grootste uitbreiding ooit voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nu beschikbaar

Speel Ghost Recon Breakpoint gratis van 26 t/m 29 maart!Deze grote update bevat onder meer:
  • Een nieuw verhaalgedreven avontuur gekoppeld aan Episode 2 met acht verhalende missies waarin spelers samenwerken met Sam Fisher, het bekende hoofdpersonage uit Tom Clancy’s Splinter Cell. Samen ontdekken ze een complot om hersengestuurde militaire drones te ontwikkelen en moeten ze de ontwikkeling ervan op Auroa stoppen. Het avontuur introduceert nieuwe op stealth gerichte gameplayelementen en bevat cinematics met de stem van Michael Ironside. Het volledige avontuur is beschikbaar voor iedereen die de Year One Pass bezit, maar is ook los verkrijgbaar. Alle spelers krijgen gratis toegang tot de eerste missie en de bijbehorende twee beloningen, en kunnen met vrienden spelen in coöp. In totaal zijn er tien nieuwe, exclusieve missiebeloningen te verdienen.
  • Twee nieuwe klassen beschikbaar in zowel de PvE- als PvP-modi, met een week vervroegde toegang voor iedereen die de Year One Pass bezit.
    • De Echelon klasse richt zich op stealth, waardoor spelers geruisloos kunnen bewegen om vijanden te elimineren. De speciale vaardigheid van de Echelon klasse, Sonar Vision, helpt spelers vijanden door muren te detecteren en drones te verstoren.
    • De Engineer klasse laat spelers meer schade aan drones aanrichten en effectiever omgaan met granaatwerpers. De speciale vaardigheid van deze klasse, de Defense Drone, valt nabije vijanden aan, en de klassetool, de Supply Drone, verstrekt bondgenoten een extra magazijn met sterkere munitie.
  • De Ghost Experience, een nieuwe gratis modus voor alle spelers die nieuwe intense en tactische opties biedt en waarbij spelers hun ervaring volledig kunnen aanpassen. Spelers kiezen uit tal van instellingen, waaronder het weglaten van het uitrustingsniveau voor een realistischer lootsysteem. Voor meer details over deze modus, bezoek ghost-recon.ubisoft.com.
  • PvP-updates, waaronder vier nieuwe maps en de optie om op een map te stemmen.

Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint
Release
vr 04 okt, 2019
Genre
Actie / Avontuur
Platform
ps4
Uitgever
Ubisoft
Ontwikkelaar
Ubisoft

Steun playstationclan.be