Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters

Godzilla is terug, en hoe! Deze keer schakelt de mensheid hem in om komaf te maken met andere monsters. Maar is dat wel een goed idee?

 

Na de komst van Godzilla is de mensheid ervan op de hoogte: monsters zijn echt! De monsters  die al ontdekt zijn, staan onder toezicht van het geheime agentschap Monarch. Die houden een oogje in het zeil op de al dan niet slapende titanen. Dr. Emma Russell, wetenschapper bij Monarch wordt gevangen genomen door een terroristische groepering die heil ziet in het ontwaken van de titanen om de mensheid zo een lesje te leren en uit te dunnen. Dochter Madison (die we ook goed kennen als Eleven van Stranger Things) wordt samen met haar moeder ontvoerd. Mark Russel, respectievelijk de ex en vader van laatstgenoemden, start de zoektocht naar zijn geliefden!

   
   

Het hek is van de dam wanneer de terroristische groepering Monster Zero, beter bekend als Ghidorah ontwaakt. Die zorgt voor gigantische stormen en laat de andere monsters één voor één ontwaken. Monarch ziet maar één oplossing: Godzilla om hulp vragen.

In een tijdperk lang geleden waren Godzilla, Mothra, Ghidorah en andere Kaiju populaire monsters in het Oosten en hier werden destijds dan ook tal van films over gemaakt. De laatste jaren waait dit enthousiasme over naar het Westen en hoewel het verhaal misschien wat aan de dunne kant is, zijn de monsters dat net niet. De gigantische wezens, soms bergen hoog, worden zeer imposant in beeld gebracht. De ster, Godzilla geeft je als het ware een echt 'Rocky'-gevoel waarbij je gaat juichen voor deze monsterlijke underdog.


Steun playstationclan.be