V-Rally 4, de legende is terug!

V-Rally 4, de legende is terug!

Bigben en Kylotonn Racing Games kondigen de release van V-Rally 4 aan met een trailer die de verschillende disciplines in de game presenteert. Snelheid, sensatie en spektakel gegarandeerd!Elke discipline biedt een andere en unieke race-ervaring. Met de modi Rally, Extreme Khana, V-Rally Cross, Buggy en Hillclimb daagt V-Rally 4 spelers uit hun vaardigheden op de proef te stellen en nieuwe rijtechnieken te leren.

Net als in eerdere V-Rally-games, neemt de Career-modus je mee op reis rond de wereld, met als doel om de kampioen in elke categorie te worden. Daarvoor moet je races winnen, nieuwe voertuigen ontgrendelen en aanschaffen, ze verbeteren en keuzes maken over de manier waarop je je carrière wilt ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld beslissen om je te specialiseren in één discipline of vanaf het begin al deelnemen aan alle disciplines. Je moet ook teamgenoten rekruteren (vertegenwoordigers, monteurs, ontwerpers, enz.) die van invloed zijn op je resultaten.

Er zijn in totaal 22 omgevingen met verschillende tracks (op onder andere asfalt, gravel, sneeuw en  zand). In 6 van die omgevingen (Monument Valley, Sequoia Park, Safari, Japan, Siberië en Maleisië) kun je zelf speciale stages maken: het wegennetwerk bestaat uit honderden kruispunten, door deze in de stage-generator te openen en sluiten kun je duizenden tracks vormen. Het is onmogelijk om alle tracks uit je hoofd te leren, dus moet je goed letten op de aanwijzingen die je bijrijder geeft.

Voornaamste kenmerken:
  • V-Rally Mode: V-Rally's Career-modus vormt het hart van de ervaring.
  • Quick race: Directe toegang tot alle content in de game (voertuigen en omgevingen), voor alle categorieën. De perfecte modus voor oefenrondjes en het testen van de verschillende voertuigen en hun rijgedrag.
  • Multiplayer: Online met maximaal 8 spelers, offline op een gesplitst scherm.
  • 22 omgevingen en Stage Generator: Tal van tracks en de mogelijkheid om in de Rally-stand op zelfgemaakte speciale tracks te racen.
  • Voertuigen aanpassen: In de Career-modus kun je je wagen compleet aanpassen en je eigen kleuren geven.
  • Meer dan 50 wagens: Verzamel legendarische klassiekers (zoals de Lancia Delta S4, Porsche Carrera SC Safari en Mustang Fastback) en moderne wagens (zoals de Ford Focus RS RX, MINI John Cooper Works en Volkswagen Polo R WRC).

V-Rally 4

V-Rally 4
Release
do 06 sep, 2018
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Big Ben Interactive
Ontwikkelaar
Kylotonn

Steun playstationclan.be