Nieuwe Killzone Mercenary maps op komst

Nieuwe Killzone Mercenary maps op komst

Goed nieuws voor de VITA fans van Killzone Mercenary, Guerrilla Cambridge kondigt 2 gratis nieuwe mappen aan voor deze handheld shooter.Op  de PlayStation Blog maakte Mark Green de komende updates van Killzone Mercenary bekend. Er staan nog 4 nieuwe updates op de planning.


Update #3 vermindert de benodigde opslagruimte


In de komende weken zal de eerste nieuwe update beschikbaar zijn. Deze patch zal niets nieuw toevoegen, maar zal wel de 2 vorige updates verminderen in grootte. Hierdoor zal er 800MB opslagruimte vrijkomen op je geheugenkaartje.

Update #4 verbeterd de online ervaring


In januari zullen we deze update kunnen installeren. Met deze update zal de matchmaking verbeterd worden en worden enkele join en connectie problemen opgelost. Ook wordt er auto team-balancing toegevoegd.


Update #5 bevat onder andere 2 gratis mappen


In deze update zitten 2 nieuwe gratis online mappen, waarvan we enkele screenshots te zien krijgen. Ook wordt er een offline bot mode toegevoegd voor de Mercenary en Geurrilla Warfare modi (prijs onbekend).


Update #6 maakt Killzone Mercenary speelbaar op VITA TV


In de eerste maanden van 2014 zal update #6 beschikbaar zijn. Na deze update zal het mogelijk zijn om Killzone Mercenary ook te spelen via VITA TV. Of tegen dan VITA TV hier al beschikbaar zal zijn, is nog niet duidelijk.
bron: PlayStation Blog

Killzone Mercenary

Killzone Mercenary
Release
wo 04 sep, 2013
Genre
Shooter
Platform
vita
Uitgever
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar
Guerilla Cambridge

Killzone Mercenary kopen?