F1 2016 bevat Career Mode met 10 seizoenen

F1 2016 bevat Career Mode met 10 seizoenen

Codemasters en Koch Media maken vandaag bekend dat F1 2016 de meest meeslepende career mode ooit in deze franchise zal bevatten.F1 2016’s nieuwe career mode dompelt spelers onder in ‘s werelds meest glamoureuze, prestigieuze en spannendste motorsport, zowel op als naast de baan. De levensechte weergave van de sport wordt versterkt met de toevoeging van de iconische safety car en virtuele safety car en het uitdagende nieuwe straatcircuit in Baku, Azerbeidzjan voor de 2016 FORMULA 1 GRAND PRIX OF EUROPE.
 
Mather, Principal Games Designer bij Codemasters
Citaat

F1 2016 is een enorme stap voorwaarts voor de franchise. De nieuwe career mode vormt het hart van de game en laat spelers hun eigen geschiedenis schrijven in een carričre die zich uitstrekt over maar liefst tien seizoenen. F1 2016 verbetert niet alleen de snelste en spannendste race-ervaring in gaming, maar biedt ook toegang tot het drama en de wagenontwikkelingen achter de schermen. Een gelikt wagen-upgrade-systeem is volledig geďntegreerd in het nieuwe en diepgaande oefenontwikkelingsprogramma dat de tests reflecteert die de teams in werkelijkheid uitvoeren.

De career mode, gecombineerd met de terugkeer van de safety car, het debuut van de virtuele safety car en diverse onaangekondigde verbeteringen, betekenen dat F1 2016 meer features heeft dan welk ander deel in de franchise dan ook.


 
In de nieuwe career mode selecteren spelers een avatar om zichzelf in de spelwereld te vertegenwoordigen en een nummer om hun carričre mee te beginnen. Vervolgens zijn ze vrij in hun keuze voor één van de Formule 1-teams, elk met hun eigen doelen en verwachtingen. Het is misschien lastiger om op een lagere positie te beginnen, maar dat maakt het wel makkelijker om de verwachtingen van het team te overtreffen. Spelers kunnen contracten verdienen en van team wisselen, of ervoor kiezen om hun favoriete team te ontwikkelen zodat het kans maakt op het kampioenschap.
 
Als aanvulling op de actie op de baan, en om het realisme van de Career Mode te versterken, biedt F1 2016 toegang tot prachtige hospitality-ruimtes die dienstdoen als hub van de speler. In deze ruimte werken spelers met hun Research and Development Engineer en Player Agent om voortgang op en naast de baan te boeken. Voor een nog levensechtere ervaring kunnen spelers ook andere belangrijke personages uit de paddock in de hospitality-ruimtes ontmoeten.
 
Het seizoen van 2016 is al bijzonder spannend, en belooft nog spannender te worden dankzij de toevoeging van Azerbeidzjan aan de FORMULA ONE-kalender. Hoofdstad Baku biedt plaats aan wat waarschijnlijk het snelste straatracecircuit van het seizoen wordt. Vroege screenshots tonen de nieuwe ‘tijd van de dag’-editor waarmee spelers de weergave van hun race-ervaring ingrijpend kunnen veranderen. Het gloednieuwe Haas F1 Team debuteert in het 2016 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP en is het eerste geheel Amerikaans geleide F1-team in dertig jaar.

F1 2016 verschijnt deze zomer op het PlayStation 4 computerentertainmentsysteem.

F1 2016

F1 2016
Release
vr 19 aug, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Koch Media
Ontwikkelaar
Codemasters

Steun playstationclan.be