De wereld rond Valentino Rossi komt tot leven

De wereld rond Valentino Rossi komt tot leven

Herbeleef de 20-jarige carrière van Valentino Rossi, raadpleeg de encyclopedie gewijd aan de kampioen uit Tavullia, en probeer the Doctor te verslaan in de momenten die zijn carrière bepaald hebben.Milestone geeft vandaag de Valentino Rossi Real Events trailer vrij.  De game zal beschikbaar zijn op donderdag 16 juni voor PlayStation 4. Er is ook een Collector Edition uitgave die het volgende zal bevatten: Valentino Rossi The Game - de volledige PS4 game, Steelbook, Season Pass met 6 DLC packs, VR46 Officiële Vlag, VR46 Officiële MotoGP Cap, Wristband #ValentinoRossiTheGame, 2 Valentino Rossi gesigneerde A2 Posters (exclusief).
 
Enerzijds bevat Valentino Rossi The Game de officiële MotoGP Videogame, aan de andere kant heeft het ook een tweede niveau die helemaal gewijd is aan the Doctor, die de geschiedenis van deze motorsport schreef en bepaalde.  
Als je de Rossi Experience speelt, dan kun je je laten gaan in 3 unieke en exclusieve game modi:
  • Rossi Experience: herbeleef de 20-jarige carrière van Valentino Rossi in 20 verschillende uitdagingen. Van 1996 tot 2015 kun je bijvoorbeeld de legendarische strijd tussen Stoner en Rossi op laguna Seca herbeleven (2008), de strijd tot de laatste bocht met Biaggi op Philipp Island (2001) of de concurrentie aangaan met Jorge Lorenzo op Catalunya (2009).
  • Rossipedia: een echte en interactieve encyclopedie waarin je de beste momenten uit de geschiedenis en carrière van Valentino Rossi kunt opzoeken.
  • Beat The Doctor: Een time attack game mode waar je de tijden van de negenvoudig kampioen MotoGP kunt proberen te kloppen.

Valentino Rossi The Game

Valentino Rossi The Game
Release
do 16 jun, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Milestone
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be