De motoranch voor het eerst in beeld gebracht

De motoranch voor het eerst in beeld gebracht

Milestone heeft een nieuwe video vrijgegeven waarin de MotoRanch VR46 voor het eerst zijn opwachting maakt in een racegame.


 
De valleien en heuvels van Tavullia vormen het frame van de exclusieve MotoRanch VR46, dat voor het eerst zijn deuren opent voor alle spelers, wereldwijd. De MotoRanch representeert het trainingsveld voor Valentino Rossi en zijn VR46 Riders Academy en bestaat uit verschillende circuits waar onder meer in de Flat Track-discipline kan worden geoefend.
 
In Valentino Rossi The Game zal het mogelijk zijn te racen in vier verschillende competities: Dritta, Alla Rovescia, EnduRanch en Americana, in verschillende weersomstandigheden en twee verschillende soorten licht: overdag en bij zonsopgang. Maar er is meer!
 
In de MotoRanch VR46 zal het mogelijk zijn om niet alleen met Valentino Rossi te racen, maar ook met alle VR46 Academy Riders en “Valentino’s friends” waaronder: Tony Cairoli, Alberto Tebaldi, Mauro Sanchini, Thomas Chareyre, Marco Belli, Mattia Pasini, Chad Reed, Guy Martin, Graziano Rossi, Filippo Scalbi en Federico Fuligni.

Valentino Rossi The Game zal verkrijgbaar zijn vanaf 16 juni op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Valentino Rossi The Game

Valentino Rossi The Game
Release
do 16 jun, 2016
Genre
Race
Platform
ps4
Uitgever
Milestone
Ontwikkelaar
Milestone

Steun playstationclan.be